Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: FC Frugo Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 29499
FC Frugo Zwycięzcy2015
moja 4 Tactiek test n1
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
65.8 gemiddelde waardering 67.3
very good Schieten very good
excellent Passen outstanding
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Sukiasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Janik begaat een overtreding. Sukiasyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Micewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Lamparter de bal. Lamparter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Micewicz is nu in balbezit. Micewicz passt de bal in één keer door. Duvančić probeert naar een medespeler te passen. Dikov is nu in balbezit. Dikov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Sólido rent richting de bal. Kaucsar is nu in balbezit. Sólido verovert de bal door een tackle van achteren. Sólido schiet op doel. Axelsson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Lamparter probeert naar een medespeler te passen. Masztak rent richting de bal. Masztak passt de bal zonder na te denken. Micewicz rent richting de bal. Micewicz passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sukiasyan is nu in balbezit. Cochard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sukiasyan rent richting de bal. Sukiasyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frugo - Zwycięzcy2015 1:0

43e minuut.
Sólido rent richting de bal. Sólido passt de bal zonder na te denken. Maccagno rent richting de bal. Maccagno haalt uit met een fantastische trap. Axelsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Frugo - Zwycięzcy2015 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Frugo 58%, Zwycięzcy2015 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Frugo - Zwycięzcy2015 1:1

47e minuut.
Sivukha speelt de bal door. Maccagno rent richting de bal. Debický begaat een overtreding. Maccagno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sivukha neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bellavance probeert naar een medespeler te passen. Sólido is nu in balbezit. Sólido passt de bal met de wreef. Maccagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Maccagno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Masztak speelt de bal door. Micewicz heeft problemen om de bal te vangen. Micewicz met een sublieme pass. Sukiasyan rent richting de bal. Sukiasyan draait met de bal, schiet en ... Cochard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Barriscale is nu in balbezit. Fryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryt met een sublieme pass. Maccagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Maccagno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Sivukha rent richting de bal. Sivukha passt de bal met de wreef. Bellavance probeert naar een medespeler te passen. Sólido is nu in balbezit. Sólido schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Frugo 54%, Zwycięzcy2015 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Frugo - Zwycięzcy2015 1:1