Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
klawy_team Markonik
antynormal Tactiek Wings
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
65.9 gemiddelde waardering 65.1
formidable Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Ruozzi rent richting de bal. Limonada is nu in balbezit. Limonada passt de bal met de wreef. Việt Anh is nu in balbezit. Việt Anh geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Vecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vecchi raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruozzi neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
klawy_team - Markonik 0:1

7e minuut.
Durleci onderschept slim de pass. Limonada probeert naar een medespeler te passen. Việt Anh is nu in balbezit. Việt Anh geeft de bal voor. Vecchi maakt een snoekduik en kopt de bal. Jonowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Việt Anh met een sublieme pass. Ruozzi is nu in balbezit. Đalović rent richting de bal. Ruozzi onderschept slim de pass. Ruozzi haalt uit met een fantastische trap. Jonowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Valejo kopt de bal weg. Flaminio rent richting de bal. Zlatanov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Flaminio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Flaminio neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Chełkowski bokst de bal weg. Flaminio bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gawryś passt de bal zonder na te denken. Flaminio is nu in balbezit. Flaminio passt de bal zonder na te denken. Valejo rent richting de bal. Valejo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klawy_team 55%, Markonik 45%.
klawy_team - Markonik 0:1

51e minuut.
Đalović kopt de bal weg. Castañeda rent richting de bal. Limonada maakt een afschuwelijke overtreding. Limonada krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Gawryś met een sublieme pass. de Vliegher bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vliegher met een sublieme pass. Flaminio rent richting de bal. Flaminio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ruozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Anh is nu in balbezit. Việt Anh met een sublieme pass. Ruozzi is nu in balbezit. Ruozzi haalt uit met een fantastische trap. Jonowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Flaminio verovert de bal door een tackle van achteren. Flaminio passt de bal in één keer door. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda geeft een hoge lob. Flaminio maakt een snoekduik en kopt de bal. Chełkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Valejo is nu in balbezit. Met opzet legt Mijović zijn tegenspeler op de grond. Valejo raakt geblesseerd tijdens het duel. Kempa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Valejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valejo draait met de bal, schiet en ... Chełkowski bokst de bal weg.

79e minuut.
Kmečík geeft een hoge lob. Daar is Castañeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castañeda geeft de bal voor. Valejo rent richting de bal. Valejo draait met de bal, schiet en ... Chełkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Borko ... Strafschop! Borko krijgt een gele kaart. Castañeda raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Flaminio neemt zijn aanloop. Chełkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Daar is Việt Anh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Anh passt de bal met de wreef. Ruozzi rent richting de bal. Jonowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ruozzi controleert de bal met de borst. Ruozzi haalt uit met een fantastische trap. Jonowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klawy_team 54%, Markonik 46%.
klawy_team - Markonik 0:1