Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-11 19:26
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: PRUSZKÓW Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13280
mirass KS Petarda Kobierzyn
hupac Tactiek edit
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
65.2 gemiddelde waardering 57.3
incredible Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
de Reuver kopt de bal weg. Cuervo is nu in balbezit. Bertmonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo rent richting de bal. Cuervo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Bertmonas met een sublieme pass. de Reuver is nu in balbezit. de Reuver passt de bal in één keer door. Bertmonas is nu in balbezit. Bertmonas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - KS Petarda Kobierzyn 1:0

16e minuut.
Filho passt de bal zonder na te denken. Ansaloni met een sublieme pass. Bertmonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertmonas draait met de bal, schiet en ... Pozowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Bertmonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertmonas geeft de bal voor. Muntenuş rent richting de bal. de Reuver verovert de bal door een tackle van achteren. de Reuver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - KS Petarda Kobierzyn 2:0

26e minuut.
de Reuver rent richting de bal. Muntenuş verovert de bal door een tackle van achteren. Piñera Zapatero verovert de bal door een tackle van achteren. Piñera Zapatero geeft de bal voor. Bertmonas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ansaloni probeert naar een medespeler te passen. Bertmonas is nu in balbezit. Met opzet legt Kukulas zijn tegenspeler op de grond. Kukulas krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Kukulas kopt de bal weg. Filho is nu in balbezit. Ištuk maakt een afschuwelijke overtreding. Ištuk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Durand probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt de Reuver de bal. de Reuver probeert naar een medespeler te passen. Bertmonas rent richting de bal. Bertmonas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kukulas kopt de bal weg. Daar is Masmanidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masmanidis passt de bal zonder na te denken. Bertmonas rent richting de bal. Bertmonas draait met de bal, schiet en ... Pozowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Filho met een sublieme pass. Klungelig pakt Nichifor de bal. Nichifor passt de bal in één keer door. Filho is nu in balbezit. Filho draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Durand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Durand speelt de bal door. Soszyński kopt de bal weg. Buga rent richting de bal. Filho onderschept slim de pass. Filho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Soszyński is nu in balbezit. Soszyński speelt de bal door. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Durand trapt de bal weg. Piñera Zapatero bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñera Zapatero passt de bal in één keer door. Bertmonas is nu in balbezit. Bertmonas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Ravizza passt de bal met de wreef. Filho is nu in balbezit. Masmanidis maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Masmanidis naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mirass 49%, KS Petarda Kobierzyn 51%.
mirass - KS Petarda Kobierzyn 2:0

49e minuut.
Poveda speelt de bal door. Filho is nu in balbezit. Filho met een sublieme pass. Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Soszyński probeert de bal met de borst te controleren. Bertmonas probeert naar een medespeler te passen. Ravizza is nu in balbezit. de Reuver onderschept slim de pass. de Reuver haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Soszyński rent richting de bal. Soszyński passt de bal met de wreef. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho haalt uit met een fantastische trap. Durand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - KS Petarda Kobierzyn 2:1

60e minuut.
Buga onderschept slim de pass. Buga passt de bal zonder na te denken. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo schiet op doel. Pozowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Malahi komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Poveda passt de bal met de wreef. Matras rent richting de bal. Matras speelt de bal door. Filho rent richting de bal. Filho schiet op doel. Durand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
de Reuver is nu in balbezit. Soszyński is nu in balbezit. Soszyński geeft een hoge lob. Filho rent richting de bal. Filho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kukulas stond buitenspel. Kułaga komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Malahi rent richting de bal. Malahi passt de bal in één keer door. Filho heeft problemen om de bal te vangen. Poveda is nu in balbezit. Poveda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kukulas met een sublieme pass. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Buga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buga krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Pozowski trapt de bal weg. Poveda speelt de bal door. Filho heeft problemen om de bal te vangen. Filho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mirass - KS Petarda Kobierzyn 2:2

78e minuut.
Ansaloni geeft een hoge lob. Ravizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravizza met een sublieme pass. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho schiet op doel. Durand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gapiński komt het veld opgelopen. Tyrajski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mirass 54%, KS Petarda Kobierzyn 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mirass - KS Petarda Kobierzyn 2:2