Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-04 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: kp rawia Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 51347
kp rawia FC Łomot
stas 532 Tactiek N40w
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 9
68.8 gemiddelde waardering 60.9
formidable Schieten excellent
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


9e minuut.
Yaka geeft de bal voor. Wasilewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Vukojević de bal. Piekański is nu in balbezit. Piekański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Derksen is nu in balbezit. Derksen passt de bal in één keer door. Kordalski bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ham onderschept slim de pass. van Ham draait met de bal, schiet en ... Kaliciński bokst de bal weg.

16e minuut.
Pisoń geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piekański kopt de bal weg. Gromadzki is nu in balbezit. Gromadzki haalt uit met een fantastische trap. Ambühl maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Pisoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowik speelt de bal door. Ene is nu in balbezit. Ene draait met de bal, schiet en ... Ambühl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kp rawia - FC Łomot 1:0

20e minuut.
Vijay geeft een lange en hoge pass. van Ham bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulpescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pulpescu krijgt een gele kaart. van Ham raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. van Ham neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kp rawia - FC Łomot 1:1

31e minuut.
Guchtenaere geeft een lange en hoge pass. Jurčević is nu in balbezit. van Ham bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kp rawia - FC Łomot 1:2

35e minuut.
Vukojević passt de bal zonder na te denken. Vijay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vijay met een sublieme pass. van Ham rent richting de bal. van Ham haalt uit met een fantastische trap. Kaliciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Guchtenaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Guchtenaere geeft een hoge lob. Jaszczerski kan de bal niet met de borst controleren. van Ham rent richting de bal. van Ham draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vijay geeft een lange en hoge pass. van Ham rent richting de bal. Kordalski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Ham is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. van Ham neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
kp rawia - FC Łomot 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kp rawia 45%, FC Łomot 55%.
kp rawia - FC Łomot 1:3

46e minuut.
Tüzünataç komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Wasilewski met een snelle inworp. Piangerelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piekański. Piekański krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Ene onderschept slim de pass. Drejan is nu in balbezit. Ene onderschept slim de pass. Ene haalt uit met een fantastische trap. Ambühl probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Guchtenaere met een sublieme pass. van Ham is nu in balbezit. Jurčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzünataç onderschept slim de pass. Tüzünataç draait met de bal, schiet en ... Kaliciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Pisoń passt de bal zonder na te denken. Jaszczerski is nu in balbezit. Jaszczerski passt de bal in één keer door. Pisoń is nu in balbezit. Pisoń geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Petelin komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Wasilewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaka maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Yaka naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ene is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yaka speelt de bal door. Gromadzki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ambühl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Piangerelli probeert naar een medespeler te passen. Guchtenaere rent richting de bal. Guchtenaere passt de bal in één keer door. van Ham is nu in balbezit. van Ham haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Doeltrap. Lüüs komt het veld opgelopen. Dent komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Petelin passt de bal in één keer door. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piekański geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wasilewski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Jurčević verovert de bal door een tackle van achteren. Wasilewski probeert naar een medespeler te passen. Słowik met een sublieme pass. Petelin rent richting de bal. Petelin draait met de bal, schiet en ... Ambühl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kp rawia 33%, FC Łomot 67%.
kp rawia - FC Łomot 1:3