Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: FC Frugo Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 17706
FC Frugo klawy_team
moja 4 Tactiek antynormal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
64.5 gemiddelde waardering 65.7
solid Schieten excellent
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


11e minuut.
Duvančić passt de bal zonder na te denken. Micewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Micewicz speelt de bal door. Lamparter rent richting de bal. Lamparter draait met de bal, schiet en ... Jonowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frugo - klawy_team 1:0

17e minuut.
Jarosiewicz is nu in balbezit. Jarosiewicz geeft een lange en hoge pass. Valejo probeert de bal met de borst te controleren. Valejo draait met de bal, schiet en ... Axelsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Frugo - klawy_team 1:1

21e minuut.
Sotirchos geeft een hoge lob. Durleci is nu in balbezit. Lamparter verovert de bal door een tackle van achteren. Lamparter schiet op doel. Jonowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frugo - klawy_team 2:1

26e minuut.
Sotirchos passt de bal in één keer door. Lamparter is nu in balbezit. Lamparter passt de bal met de wreef. Dikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov haalt uit met een fantastische trap. Jonowski bokst de bal weg.

29e minuut.
Kaucsar onderschept slim de pass. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś geeft de bal voor. Valejo is nu in balbezit. Valejo schiet op doel. Axelsson bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kendzia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Flaminio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Frugo - klawy_team 2:2

36e minuut.
Castañeda rent richting de bal. Inworp. Castañeda met de inworp. Kempa rent richting de bal. Kempa geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kendzia passt de bal in één keer door. Castañeda met een sublieme pass. Valejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frugo - klawy_team 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Frugo 55%, klawy_team 45%.
FC Frugo - klawy_team 2:3

47e minuut.
Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś passt de bal met de wreef. Kendzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valejo is nu in balbezit. Valejo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Barriscale rent richting de bal. Barriscale probeert naar een medespeler te passen. Micewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikov rent richting de bal. Dikov schiet op doel. Jonowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Castañeda heeft problemen om de bal te vangen. Masztak geeft een hoge lob. Lamparter kopt de bal weg. Dikov rent richting de bal. Dikov draait met de bal, schiet en ... Jonowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Walendziuk rent richting de bal. Gawryś onderschept slim de pass. Gawryś speelt de bal door. Flaminio is nu in balbezit. Flaminio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gawryś is nu in balbezit. Gawryś passt de bal met de wreef. Valejo rent richting de bal. Valejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frugo - klawy_team 2:4

89e minuut.
Sotirchos is nu in balbezit. Sotirchos passt de bal in één keer door. Lamparter rent richting de bal. Lamparter haalt uit met een fantastische trap. Jonowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frugo - klawy_team 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Frugo 49%, klawy_team 51%.
FC Frugo - klawy_team 3:4