Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widzew Astra Oboźna Team
5-3-2pressing Tactiek Ligowa 4-4-2
46% Balbezit 54%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
67.5 gemiddelde waardering 65.6
formidable Schieten excellent
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Marx geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bešenji de bal. Tratnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tratnjak draait met de bal, schiet en ... Siantzis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Astra - Oboźna Team 0:1

5e minuut.
Daar is Caliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baxalakis geeft de bal voor. Valiente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiente geeft de bal voor. Gia Hòa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Widzew Astra - Oboźna Team 1:1

16e minuut.
Láska speelt de bal door. Valiente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiente probeert naar een medespeler te passen. Gia Hòa rent richting de bal. Gia Hòa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Orozco geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Valiente de bal. Valiente geeft een hoge lob. Gia Hòa maakt een snoekduik en kopt de bal. Černe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Astra - Oboźna Team 2:1

35e minuut.
Klungelig pakt Lepetit de bal. Gia Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lepetit. Lepetit krijgt een gele kaart. Gia Hòa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Baxalakis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Baxalakis met een sublieme pass. Raphael is nu in balbezit. Met opzet legt Mrena zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Mrena moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mrena schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Astra 36%, Oboźna Team 64%.
Widzew Astra - Oboźna Team 2:1

47e minuut.
Baxalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Meta verovert de bal door een tackle van achteren. Dziwny begaat een overtreding. Dziwny krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Marx kan de bal niet met de borst controleren. Láska bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx onderschept slim de pass. Marx geeft een lange en hoge pass. Caliński krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Yuanji kopt de bal weg. Klungelig pakt Sobczyński de bal. Baxalakis is nu in balbezit. Gia Hòa is nu in balbezit. Gia Hòa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Valiente rent richting de bal. Sobczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiente verovert de bal door een tackle van achteren. Valiente geeft de bal voor. Raphael springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Valiente geeft een lange en hoge pass. Raphael rent richting de bal. Raphael schiet op doel. Kıslal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Astra - Oboźna Team 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Astra 38%, Oboźna Team 62%.
Widzew Astra - Oboźna Team 3:1