Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krzna Lukow Fc Azulgrana
Taktyka-1 Tactiek abc
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
67.1 gemiddelde waardering 59.4
uitmuntend Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Ingþórsson is nu in balbezit. Ingþórsson geeft de bal voor. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski schiet op doel. Borselli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kanarellis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hrebeník is nu in balbezit. Hafft onderschept slim de pass. Hafft geeft een lange en hoge pass. Caruso maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kanarellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanarellis passt de bal met de wreef. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzna Lukow - Fc Azulgrana 1:0

15e minuut.
Hrebeník maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kornilenko kopt de bal weg. Mihkelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihkelson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krzna Lukow - Fc Azulgrana 1:1

17e minuut.
Caruso is nu in balbezit. Hrebeník onderschept slim de pass. Hrebeník met een sublieme pass. Ascano met een sublieme pass. Mihkelson bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mihkelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mihkelson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mihkelson neemt de penalty, wat een uithaal! Borselli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzna Lukow - Fc Azulgrana 1:2

22e minuut.
Gyurta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mihkelson kopt de bal weg. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski haalt uit met een fantastische trap. Borselli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzna Lukow - Fc Azulgrana 1:3

25e minuut.
Hrebeník verovert de bal door een tackle van achteren. Hafft met een sublieme pass. Caruso is nu in balbezit. Caruso heeft problemen om de bal te vangen. Caruso schiet op doel. Hargitai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Kanarellis is nu in balbezit. Kanarellis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hafft de bal. Hafft geeft een lange en hoge pass. Onofrei krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hafft geeft de bal voor. Klungelig pakt Dirda de bal. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso haalt uit met een fantastische trap. Hargitai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzna Lukow - Fc Azulgrana 2:3

43e minuut.
Gyurta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurta passt de bal in één keer door. Skup is nu in balbezit. Mihkelson onderschept slim de pass. Mihkelson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krzna Lukow 48%, Fc Azulgrana 52%.
Krzna Lukow - Fc Azulgrana 2:3

46e minuut.
Kępka komt het veld opgelopen. Jónasson komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ingþórsson onderschept slim de pass. Kornilenko probeert naar een medespeler te passen. Żabski rent richting de bal. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzna Lukow - Fc Azulgrana 2:4

49e minuut.
Gyurta is nu in balbezit. Gyurta passt de bal in één keer door. Kornilenko is nu in balbezit. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski draait met de bal, schiet en ... Borselli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Ingþórsson speelt de bal door. Kornilenko rent richting de bal. Kornilenko passt de bal in één keer door. Żabski rent richting de bal. Żabski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kanarellis passt de bal met de wreef. Schafranek bereikt de bal nog maar net als eerste. Schafranek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hafft de bal. Hafft geeft een hoge lob. Hargitai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Ingþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingþórsson geeft een hoge lob. Seccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihkelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihkelson schiet op doel. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Schafranek is nu in balbezit. Kornilenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kornilenko geeft een lange en hoge pass. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski haalt uit met een fantastische trap. Borselli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalmaz komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Hafft is nu in balbezit. Hafft passt de bal met de wreef. Caruso is nu in balbezit. Caruso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzna Lukow - Fc Azulgrana 3:4

76e minuut.
Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornilenko is nu in balbezit. Kornilenko probeert naar een medespeler te passen. Żabski is nu in balbezit. Żabski draait met de bal, schiet en ... Paal! Borselli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Lima kopt de bal weg. Kanarellis speelt de bal door. Hafft rent richting de bal. Hafft geeft een lange en hoge pass. Caruso springt en kopt de bal. Hargitai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krzna Lukow - Fc Azulgrana 4:4

84e minuut.
Skup kopt de bal weg. Kanarellis speelt de bal door. Hafft rent richting de bal. Hafft geeft een lange en hoge pass. Caruso krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ingþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingþórsson geeft een lange en hoge pass. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzna Lukow - Fc Azulgrana 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krzna Lukow 56%, Fc Azulgrana 44%.
Krzna Lukow - Fc Azulgrana 4:5