Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC POGROMCY Gang z Plutona
3-5-2 nowa Tactiek pro4 0.0
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
62.3 gemiddelde waardering 68
excellent Schieten formidable
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


24e minuut.
Kołodziejek passt de bal in één keer door. Radan bereikt de bal nog maar net als eerste. Radan met een sublieme pass. Stalmach rent richting de bal. Stalmach haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Carmelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kołodziejek geeft een lange en hoge pass. Plăvoi krijgt zijn hoofd ertegen. Carmelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Sołtysik kopt de bal weg. Nigro probeert naar een medespeler te passen. Gregorczyk onderschept slim de pass. Hric is nu in balbezit. Hric haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hric kan de bal niet met de borst controleren. Gregorczyk rent richting de bal. Hric verovert de bal door een tackle van achteren. Przyłuski rent richting de bal. Przyłuski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - Gang z Plutona 0:1

39e minuut.
Jitrnice geeft de bal voor. Plăvoi kopt de bal weg. Gawryszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stalmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalmach draait met de bal, schiet en ... Carmelo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POGROMCY 61%, Gang z Plutona 39%.
FC POGROMCY - Gang z Plutona 0:1

52e minuut.
Przyłuski kopt de bal weg. Fahrenhorst met een sublieme pass. Fehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehl passt de bal in één keer door. Przyłuski rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Fahrenhorst passt de bal in één keer door. Fehl rent richting de bal. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski schiet op doel. Czartoryski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - Gang z Plutona 0:2

89e minuut.
Fahrenhorst passt de bal met de wreef. Hric is nu in balbezit. Hric met een sublieme pass. Przyłuski rent richting de bal. Przyłuski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - Gang z Plutona 0:3

90e minuut.
Minoccheri speelt de bal door. Zakos geeft de bal voor. Plăvoi is nu in balbezit. Plăvoi geeft een lange en hoge pass. Stalmach springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POGROMCY - Gang z Plutona 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POGROMCY 71%, Gang z Plutona 29%.
FC POGROMCY - Gang z Plutona 1:3