Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jesionka OKS Zatorze Olsztyn
1 Tactiek Atak!
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
50.9 gemiddelde waardering 59.6
solid Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


9e minuut.
Latuperisa rent richting de bal. Latuperisa passt de bal in één keer door. Valdéz rent richting de bal. Valdéz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jesionka - OKS Zatorze Olsztyn 0:1

35e minuut.
Kafetzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsaar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kafetzis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kafetzis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Šikavičius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Jesionka - OKS Zatorze Olsztyn 1:1

37e minuut.
Klungelig pakt Oyola de bal. Rossi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oyola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oyola zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Codreanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kafetzis passt de bal in één keer door. Dyduch speelt de bal door. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola schiet op doel. Šikavičius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jesionka - OKS Zatorze Olsztyn 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jesionka 41%, OKS Zatorze Olsztyn 59%.
FC Jesionka - OKS Zatorze Olsztyn 2:1

54e minuut.
Kirsaar verovert de bal door een tackle van achteren. Kirsaar geeft de bal voor. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdéz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Jesionka - OKS Zatorze Olsztyn 2:2

58e minuut.
Schwarzer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Inworp. Moţatu met de inworp. Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Inworp. Grochal komt het veld opgelopen. Szarpak komt het veld opgelopen. Kasowski komt het veld opgelopen. Chalcarz komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Mladenov rent richting de bal. Mladenov probeert naar een medespeler te passen. Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel draait met de bal, schiet en ... Chalcarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jesionka - OKS Zatorze Olsztyn 2:3

77e minuut.
Kasowski geeft een hoge lob. Kirsaar kopt de bal weg. Valdéz is nu in balbezit. Valdéz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jesionka - OKS Zatorze Olsztyn 2:4

84e minuut.
Latuperisa speelt de bal door. Galanomatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galanomatis met een sublieme pass. Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel haalt uit met een fantastische trap. Chalcarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Kafetzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi is nu in balbezit. Rossi geeft de bal voor. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdéz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pastoriza rent richting de bal. Kasowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jesionka - OKS Zatorze Olsztyn 2:5

87e minuut.
Oyola passt de bal in één keer door. Szarpak heeft problemen om de bal te vangen. Öykü rent richting de bal. Valdéz verovert de bal door een tackle van achteren. Valdéz draait met de bal, schiet en ... Chalcarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jesionka 57%, OKS Zatorze Olsztyn 43%.
FC Jesionka - OKS Zatorze Olsztyn 2:5