Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JKS Olimpia Jeżów FC Gladiatorzy
sokker - Tactiek G-G
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
10 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
63.7 gemiddelde waardering 62.3
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Tianjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nordbø zijn tegenspeler op de grond. Tianjin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Di Meco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rondana is nu in balbezit. Rondana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
López geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Meco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tianjin rent richting de bal. Tianjin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Nordbø trapt de bal weg van het doel. Petrovic kopt de bal weg. Calderón is nu in balbezit. Stemporowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stemporowski draait met de bal, schiet en ... Prokopowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bojčev speelt de bal door. Di Meco heeft problemen om de bal te vangen. Di Meco speelt de bal door. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Stemporowski controleert de bal met de borst. De bal raakt de paal. Stemporowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - FC Gladiatorzy 1:0

14e minuut.
Nordbø speelt de bal door. Chiţu geeft de bal voor. Calderón heeft problemen om de bal te vangen. Stemporowski rent richting de bal. Stemporowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Tianjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianjin passt de bal zonder na te denken. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenea verovert de bal door een tackle van achteren. Nenea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Stange geeft een hoge lob. Ortiz kopt de bal weg. Stemporowski rent richting de bal. Stemporowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Todor verovert de bal door een tackle van achteren. Todor geeft de bal voor. Stemporowski is nu in balbezit. Stemporowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - FC Gladiatorzy 2:0

27e minuut.
Petrovic passt de bal met de wreef. Daar is Bonvino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonvino probeert naar een medespeler te passen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Todor kan de bal niet met de borst controleren. Nenea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stange is nu in balbezit. Nenea onderschept slim de pass. Nenea haalt uit met een fantastische trap. Burszta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Çelaj speelt de bal door. Musiałowski is nu in balbezit. Musiałowski passt de bal in één keer door. Nenea rent richting de bal. Nenea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Nenea is nu in balbezit. Nenea passt de bal in één keer door. Daar is Wojciulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojciulewicz geeft de bal voor. Tianjin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Tianjin verovert de bal door een tackle van achteren. Tianjin passt de bal in één keer door. Nenea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenea schiet op doel. Burszta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - FC Gladiatorzy 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Olimpia Jeżów 64%, FC Gladiatorzy 36%.
JKS Olimpia Jeżów - FC Gladiatorzy 2:1

47e minuut.
Petrovic is nu in balbezit. Petrovic probeert naar een medespeler te passen. Stemporowski is nu in balbezit. Stemporowski schiet op doel. Prokopowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - FC Gladiatorzy 3:1

50e minuut.
Di Meco geeft een hoge lob. Nenea springt en kopt de bal. Daar is Tianjin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tianjin draait met de bal, schiet en ... Burszta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - FC Gladiatorzy 3:2

60e minuut.
Klungelig pakt Petrovic de bal. Calderón is nu in balbezit. Calderón passt de bal in één keer door. Tianjin is nu in balbezit. Tianjin haalt uit met een fantastische trap. Paal!

61e minuut.
Bădescu kopt de bal weg. Todor heeft problemen om de bal te vangen. Musiałowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiałowski geeft de bal voor. Nenea krijgt zijn hoofd ertegen. Burszta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tianjin rent richting de bal. Tianjin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JKS Olimpia Jeżów - FC Gladiatorzy 3:3

62e minuut.
Chiţu heeft problemen om de bal te vangen. Chiţu speelt de bal door. Çelaj speelt de bal door. Stemporowski is nu in balbezit. Stemporowski schiet op doel. Prokopowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Bojčev probeert naar een medespeler te passen. Rondana is nu in balbezit. Rondana passt de bal in één keer door. Tianjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianjin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bădescu geeft de bal voor. Todor met een sublieme pass. Stemporowski is nu in balbezit. Stemporowski draait met de bal, schiet en ... Prokopowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - FC Gladiatorzy 4:3

67e minuut.
Di Meco geeft een lange en hoge pass. Tianjin kopt de bal weg. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenea onderschept slim de pass. Nenea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Nordbø kopt de bal weg. Rondana probeert de bal met de borst te controleren. Rondana passt de bal zonder na te denken. Tianjin is nu in balbezit. Tianjin draait met de bal, schiet en ... Burszta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Petrovic kopt de bal weg. Rondana rent richting de bal. Rondana passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tianjin de bal. Tianjin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Petrovic speelt de bal door. Ortiz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Allen. Allen krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Allen probeert naar een medespeler te passen. Tianjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianjin passt de bal in één keer door. Nenea rent richting de bal. Nenea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Olimpia Jeżów 67%, FC Gladiatorzy 33%.
JKS Olimpia Jeżów - FC Gladiatorzy 4:3