Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.11
  • Stadion: PopTeam Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 36699
PopTeam KS Orzeł Lisia Góra
451 Tactiek 5212 L
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
65 gemiddelde waardering 56.3
formidable Schieten solid
excellent Passen solid
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Sal met een snelle inworp. Ortiz rent richting de bal. Ortiz geeft een hoge lob. Pełczyński is nu in balbezit. Pełczyński haalt uit met een fantastische trap. Bacigalupo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

5e minuut.
Ortiz met de inworp. Sal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sal met een sublieme pass. Mihali rent richting de bal. Mihali draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bacigalupo met een harde bal richting middenveld. Capota kopt de bal weg. Gagliardi rent richting de bal. Condruţ onderschept slim de pass. Condruţ geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Stuppa passt de bal in één keer door. Capota is nu in balbezit. Rantalainen begaat een overtreding. Rantalainen krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Capota is nu in balbezit. Sal met een sublieme pass. Gagliardi probeert naar een medespeler te passen. Pełczyński is nu in balbezit. Pełczyński haalt uit met een fantastische trap. Bacigalupo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cuzino heeft problemen om de bal te vangen. Mihali rent richting de bal. Mihali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PopTeam - KS Orzeł Lisia Góra 1:0

27e minuut.
Gagliardi onderschept slim de pass. Gagliardi met een sublieme pass. Pełczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełczyński schiet op doel. Bacigalupo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PopTeam - KS Orzeł Lisia Góra 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PopTeam 35%, KS Orzeł Lisia Góra 65%.
PopTeam - KS Orzeł Lisia Góra 2:0

46e minuut.
Vrbić komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Cuzino is nu in balbezit. Cuzino met een sublieme pass. Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota geeft een hoge lob. Brama springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Sinibaldi met een harde bal richting middenveld. Vrbić kopt de bal weg. Klungelig pakt Condruţ de bal. Mihali is nu in balbezit. Mihali haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Vrbić passt de bal met de wreef. Gagliardi met een sublieme pass. Pełczyński rent richting de bal. Pełczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Klungelig pakt Gagliardi de bal. Gagliardi probeert naar een medespeler te passen. Vrbić rent richting de bal. Vrbić geeft de bal voor. Pełczyński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PopTeam - KS Orzeł Lisia Góra 3:0

85e minuut.
Vrbić passt de bal in één keer door. Sal rent richting de bal. Sal passt de bal met de wreef. Mihali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihali schiet op doel. Bacigalupo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Vrbić speelt de bal door. Sal rent richting de bal. Sal passt de bal met de wreef. Vrbić is nu in balbezit. Vrbić haalt uit met een fantastische trap. Bacigalupo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PopTeam 32%, KS Orzeł Lisia Góra 68%.
PopTeam - KS Orzeł Lisia Góra 3:0