Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OKS Zatorze Olsztyn Gang z Plutona
Atak! Tactiek pro 1.1 b
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
59.9 gemiddelde waardering 67.9
very good Schieten formidable
very good Passen excellent
formidable Verdedigen incredible


4e minuut.
Nigro rent richting de bal. Nigro probeert naar een medespeler te passen. Fehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehl geeft de bal voor. Hric springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - Gang z Plutona 0:1

6e minuut.
Mladenov passt de bal zonder na te denken. Ağabalayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabalayev passt de bal zonder na te denken. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdéz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Wetzel rent richting de bal. Szamborski is nu in balbezit. Wetzel verovert de bal door een tackle van achteren. Wetzel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabalayev verovert de bal door een tackle van achteren. Hric verovert de bal door een tackle van achteren. Hric haalt uit met een fantastische trap. Šikavičius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - Gang z Plutona 0:2

35e minuut.
Fahrenhorst kopt de bal weg. Przyłuski is nu in balbezit. Ağabalayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski onderschept slim de pass. Przyłuski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Fahrenhorst speelt de bal door. Fehl rent richting de bal. Fehl passt de bal zonder na te denken. Hric bereikt de bal nog maar net als eerste. Hric draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Galanomatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galanomatis passt de bal in één keer door. Latuperisa met een sublieme pass. Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel schiet op doel. Carmelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Zatorze Olsztyn 44%, Gang z Plutona 56%.
OKS Zatorze Olsztyn - Gang z Plutona 0:2

49e minuut.
Fehl is nu in balbezit. Fehl met een sublieme pass. Przyłuski is nu in balbezit. Przyłuski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - Gang z Plutona 0:3

56e minuut.
Wetzel passt de bal zonder na te denken. Mladenov is nu in balbezit. Mladenov speelt de bal door. Klungelig pakt Valdéz de bal. Valdéz schiet op doel. Carmelo bokst de bal weg.

58e minuut.
Ponce geeft de bal voor. Inworp. Schwarzer met de inworp. Mladenov geeft een hoge lob. Valdéz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Portello verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - Gang z Plutona 1:3

59e minuut.
Valdéz rent richting de bal. Valdéz passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Portello de bal onder controle te krijgen. Wetzel rent richting de bal. Wetzel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Fahrenhorst geeft een hoge lob. Hric rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kirsaar. Hric is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fahrenhorst neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ponce geeft de bal voor. Daar is Rossi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przyłuski rent richting de bal. Przyłuski draait met de bal, schiet en ... Šikavičius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - Gang z Plutona 1:4

79e minuut.
Inworp. Pastoriza komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Nigro speelt de bal door. Rossi rent richting de bal. Hric verovert de bal door een tackle van achteren. Hric haalt uit met een fantastische trap. Šikavičius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Przyłuski kopt de bal weg. Fehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehl geeft een lange en hoge pass. Hric krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Zatorze Olsztyn - Gang z Plutona 1:5

89e minuut.
Fahrenhorst met een sublieme pass. Nigro speelt de bal door. Fehl rent richting de bal. Fehl geeft een lange en hoge pass. Hric krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Zatorze Olsztyn 54%, Gang z Plutona 46%.
OKS Zatorze Olsztyn - Gang z Plutona 1:5