Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jesionka FC POGROMCY
1 Tactiek 3-5-2 nowa
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 5
46.7 gemiddelde waardering 63.5
good Schieten formidable
good Passen formidable
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Klungelig pakt Radan de bal. Kafetzis is nu in balbezit. Radan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radan krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Zakos kan de bal niet met de borst controleren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zakos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plăvoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Plăvoi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Chalcarz trapt de bal weg. Szarpak kopt de bal weg. Plăvoi is nu in balbezit. Plăvoi draait met de bal, schiet en ... Chalcarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jesionka - FC POGROMCY 0:1

12e minuut.
Minoccheri verovert de bal door een tackle van achteren. Minoccheri geeft een lange en hoge pass. Plăvoi kopt de bal weg. Radan rent richting de bal. Radan schiet op doel. Chalcarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nooitmeer rent richting de bal. Nooitmeer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Minoccheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakos rent richting de bal. Zakos passt de bal in één keer door. Plăvoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Plăvoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jesionka - FC POGROMCY 0:2

19e minuut.
Kasowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moţatu komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Otrocki geeft de bal voor. Crăciun rent richting de bal. Oyola begaat een overtreding. Oyola krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Oyola is nu in balbezit. Oyola geeft de bal voor. Minoccheri heeft problemen om de bal te vangen. Codreanu rent richting de bal. Codreanu schiet op doel. Czartoryski bokst de bal weg.

34e minuut.
Pyziak passt de bal zonder na te denken. Kołodziejek probeert naar een medespeler te passen. Gruszczyński is nu in balbezit. Gruszczyński geeft een lange en hoge pass. Plăvoi is nu in balbezit. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Plăvoi rent richting de bal. Paal!

39e minuut.
Kafetzis is nu in balbezit. Kafetzis met een sublieme pass. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jesionka 54%, FC POGROMCY 46%.
FC Jesionka - FC POGROMCY 0:2

70e minuut.
Kołodziejek rent richting de bal. Öykü tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kołodziejek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nešněra komt het veld opgelopen. Puech komt het veld opgelopen. Mocayo Alvarado komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Nooitmeer kopt de bal weg. Radan is nu in balbezit. Radan geeft een lange en hoge pass. Daar is Plăvoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plăvoi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Plăvoi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Otrocki neemt vlug de vrije trap. Oyola kopt de bal weg. Kafetzis rent richting de bal. Kafetzis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jesionka 48%, FC POGROMCY 52%.
FC Jesionka - FC POGROMCY 0:2