Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.11
  • Stadion: PopTeam Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 27112
PopTeam JKS Olimpia Jeżów
451 Tactiek sokker -
48% Balbezit 52%
33% Spel op eigen helft 67%
27 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
64.4 gemiddelde waardering 64
outstanding Schieten excellent
excellent Passen excellent
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Mihali rent richting de bal. Çelaj legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mihali is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mihali legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Burszta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PopTeam - JKS Olimpia Jeżów 1:0

6e minuut.
Mihali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihali probeert naar een medespeler te passen. Pełczyński rent richting de bal. Pełczyński draait met de bal, schiet en ... Burszta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PopTeam - JKS Olimpia Jeżów 2:0

12e minuut.
Vidaković neemt vlug de vrije trap. Mihali bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nordbø. Mihali is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pełczyński komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pełczyński heeft problemen om de bal te vangen. López geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Stemporowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Gagliardi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pełczyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Chiţu begaat een overtreding. Ortiz raakt geblesseerd tijdens het duel. Sal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pełczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Burszta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Çelaj geeft een hoge lob. Rantalainen kopt de bal weg. Stemporowski is nu in balbezit. Stemporowski schiet op doel. Sinibaldi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PopTeam - JKS Olimpia Jeżów 2:1

39e minuut.
Salomon passt de bal zonder na te denken. Sal speelt de bal door. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nordbø de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ortiz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mihali maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PopTeam 39%, JKS Olimpia Jeżów 61%.
PopTeam - JKS Olimpia Jeżów 2:1

47e minuut.
Çelaj verovert de bal door een tackle van achteren. Çelaj met een sublieme pass. Pallares speelt de bal door. Mihali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Petrovic rent richting de bal. Salomon verovert de bal door een tackle van achteren. Salomon geeft een hoge lob. Pełczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Sal probeert de bal met de borst te controleren. Sal probeert naar een medespeler te passen. Mihali is nu in balbezit. Mihali draait met de bal, schiet en ... Burszta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiţu. Ortiz raakt geblesseerd tijdens het duel. Ortiz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mihali is nu in balbezit. Mihali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PopTeam - JKS Olimpia Jeżów 3:1

52e minuut.
Todor bereikt de bal nog maar net als eerste. Todor passt de bal in één keer door. Stange heeft problemen om de bal te vangen. Pełczyński is nu in balbezit. Pełczyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Ortiz passt de bal in één keer door. Stemporowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vidaković. Stemporowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Stemporowski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
López kopt de bal weg. Todor is nu in balbezit. Gagliardi verovert de bal door een tackle van achteren. Gagliardi geeft een lange en hoge pass. Pełczyński springt en kopt de bal. Burszta bokst de bal weg. Mihali rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Rantalainen kopt de bal weg. Bonvino geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stemporowski de bal. Salomon geeft de bal voor. Pełczyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Danielczy verovert de bal door een tackle van achteren. Danielczy geeft de bal voor. Ortiz is nu in balbezit. Mihali rent richting de bal. Mihali draait met de bal, schiet en ... Burszta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Pełczyński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mihali de bal. Nordbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihali onderschept slim de pass. Mihali draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Sal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sal passt de bal in één keer door. Mihali is nu in balbezit. Mihali draait met de bal, schiet en ... López probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bonvino geeft een lange en hoge pass. Stemporowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Salomon neemt vlug de vrije trap. Mihali is nu in balbezit. Mihali schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
López kopt de bal weg. Gagliardi rent richting de bal. Petrovic begaat een overtreding. Petrovic krijgt een gele kaart.

84e minuut.
López onderschept slim de pass. López geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gagliardi met een snelle inworp. Pełczyński geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Stange geeft een hoge lob. Buitenspel voor Stemporowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Salomon neemt vlug de vrije trap. Mihali heeft problemen om de bal te vangen. Mihali draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PopTeam 26%, JKS Olimpia Jeżów 74%.
PopTeam - JKS Olimpia Jeżów 3:1