Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widzew Astra Fc Azulgrana
5-3-2pressing Tactiek abc
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
67.9 gemiddelde waardering 65.5
formidabel Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


1e minuut.
Žák met de inworp. Gyurta is nu in balbezit. Gyurta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Żabski de bal. Żabski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siantzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Orozco rent richting de bal. Orozco passt de bal met de wreef. Gia Hòa is nu in balbezit. Gia Hòa schiet op doel. Hargitai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Astra - Fc Azulgrana 1:0

4e minuut.
Valiente is nu in balbezit. Valiente passt de bal in één keer door. Gia Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Hòa draait met de bal, schiet en ... Hargitai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Astra - Fc Azulgrana 2:0

6e minuut.
Raphael geeft een lange en hoge pass. Valiente kopt de bal weg. Gyurta is nu in balbezit. Gia Hòa verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Hòa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gyurta passt de bal met de wreef. Kornilenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornilenko passt de bal in één keer door. Mihkelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihkelson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Žák bereikt de bal nog maar net als eerste. Raphael verovert de bal door een tackle van achteren. Hrebeník legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Raphael is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Raphael neemt de penalty, wat een uithaal! Hargitai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Raphael bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirda verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Hòa begaat een overtreding. Gia Hòa krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Žák is nu in balbezit. Žák speelt de bal door. Baxalakis geeft een hoge lob. Ingþórsson geeft de bal voor. Mihkelson krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dziwny met een sublieme pass. Grelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihkelson onderschept slim de pass. Mihkelson draait met de bal, schiet en ... Siantzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Astra - Fc Azulgrana 2:1

23e minuut.
Žák geeft een lange en hoge pass. Raphael probeert de bal aan de voet te houden. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco geeft een hoge lob. Raphael krijgt zijn hoofd ertegen. Hargitai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Žák probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Baxalakis met de inworp. Orozco rent richting de bal. Orozco geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Gia Hòa maakt een snoekduik en kopt de bal. Dirda speelt de bal door. Raphael is nu in balbezit. Raphael haalt uit met een fantastische trap. Fans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hargitai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gia Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Valiente met een snelle inworp. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco geeft de bal voor. Gia Hòa krijgt zijn hoofd ertegen. Hargitai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Astra - Fc Azulgrana 3:1

40e minuut.
Baxalakis probeert naar een medespeler te passen. Valiente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valiente passt de bal zonder na te denken. Gia Hòa is nu in balbezit. Gia Hòa haalt uit met een fantastische trap. Hargitai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Astra 44%, Fc Azulgrana 56%.
Widzew Astra - Fc Azulgrana 3:1

50e minuut.
Mihkelson kopt de bal weg. Dziwny kan de bal niet met de borst controleren. Kornilenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornilenko geeft een lange en hoge pass. Mihkelson krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Valiente is nu in balbezit. Valiente geeft een lange en hoge pass. Gia Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Hòa schiet op doel. Hargitai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Astra - Fc Azulgrana 4:1

61e minuut.
Fans bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco onderschept slim de pass. Orozco heeft problemen om de bal te vangen. Orozco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Astra - Fc Azulgrana 5:1

70e minuut.
Kornilenko passt de bal in één keer door. Dirda heeft problemen om de bal te vangen. Gia Hòa is nu in balbezit. Gia Hòa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Astra - Fc Azulgrana 6:1

74e minuut.
Daar is Dziwny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kornilenko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dziwny. Dziwny krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Dirda rent richting de bal. Gia Hòa onderschept slim de pass. Gia Hòa passt de bal in één keer door. Daar is Raphael, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raphael haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Žák met een snelle inworp. Gyurta rent richting de bal. Gyurta passt de bal in één keer door. Daar is Żabski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żabski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siantzis met een harde bal richting middenveld. Raphael kopt de bal weg. Gia Hòa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Hòa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Orozco met een sublieme pass. Baxalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gia Hòa rent richting de bal. Gia Hòa haalt uit met een fantastische trap. Hargitai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Astra - Fc Azulgrana 7:1

89e minuut.
Hrebeník rent richting de bal. Hrebeník passt de bal zonder na te denken. Žák is nu in balbezit. Žák geeft een hoge lob. Mihkelson krijgt zijn hoofd ertegen. Siantzis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Astra 41%, Fc Azulgrana 59%.
Widzew Astra - Fc Azulgrana 7:1