Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.11
  • Stadion: Planeta Margo
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 37078
Gang z Plutona FC Jesionka
pro4 1.1 att Tactiek 1
55% Balbezit 45%
56% Spel op eigen helft 44%
15 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
64.5 gemiddelde waardering 50.8
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Fehl met een sublieme pass. Kastrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Otrocki is nu in balbezit. Kastrup onderschept slim de pass. Kastrup draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Szamborski heeft problemen om de bal te vangen. Szamborski geeft de bal voor. Fehl geeft een hoge lob. Hric is nu in balbezit. Hric schiet op doel. Mocayo Alvarado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kastrup is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Przyłuski is nu in balbezit. Przyłuski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - FC Jesionka 1:0

12e minuut.
Fahrenhorst bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrenhorst geeft een lange en hoge pass. Przyłuski is nu in balbezit. Przyłuski schiet op doel. Mocayo Alvarado probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Fehl geeft de bal voor. Otrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastrup verovert de bal door een tackle van achteren. Kastrup haalt uit met een fantastische trap. Mocayo Alvarado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - FC Jesionka 2:0

18e minuut.
Fehl rent richting de bal. Fehl speelt de bal door. Kastrup is nu in balbezit. Kastrup schiet op doel. Mocayo Alvarado probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - FC Jesionka 3:0

19e minuut.
Gedlich is nu in balbezit. Przyłuski begaat een overtreding. Gedlich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Otrocki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szamborski kan de bal niet met de borst controleren. Kafetzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafetzis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mocayo Alvarado trapt de bal weg van het doel. Puech probeert de bal met de borst te controleren. Puech geeft een lange en hoge pass. Marino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gedlich maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Carmelo met een sublieme pass. Aranđelović controleert de bal met de borst. Przyłuski begaat een overtreding. Przyłuski krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Nigro passt de bal zonder na te denken. Fehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehl geeft de bal voor. Kastrup maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Öykü de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Dyduch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szamborski. Dyduch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gedlich met een snel genomen vrije trap. Na een snelle pass probeert Nigro de bal onder controle te krijgen. Fahrenhorst met een sublieme pass. Przyłuski is nu in balbezit. Przyłuski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kastrup rent richting de bal. Kastrup schiet op doel. Mocayo Alvarado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Colgan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ponce komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Kastrup rent richting de bal. Hric is nu in balbezit. Kastrup is nu in balbezit. Hric bereikt de bal nog maar net als eerste. Hric haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gang z Plutona 55%, FC Jesionka 45%.
Gang z Plutona - FC Jesionka 3:0

55e minuut.
Daar is Puech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puech speelt de bal door. Oyola is nu in balbezit. Oyola geeft de bal voor. Kafetzis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Nigro rent richting de bal. Nigro passt de bal zonder na te denken. Kastrup rent richting de bal. Kastrup draait met de bal, schiet en ... Mocayo Alvarado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - FC Jesionka 4:0

59e minuut.
Otrocki met een sublieme pass. Fehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyduch geeft de bal voor. Oyola probeert de bal aan de voet te houden. Oyola draait met de bal, schiet en ... Carmelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Otrocki rent richting de bal. Otrocki geeft de bal voor. Fahrenhorst is nu in balbezit. Oyola onderschept slim de pass. Oyola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Inworp. Puech met de inworp. Fahrenhorst speelt de bal door. Dyduch geeft een lange en hoge pass. Gedlich krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Carmelo met een harde bal richting middenveld. Moţatu kopt de bal weg. Oyola rent richting de bal. Oyola draait met de bal, schiet en ... Carmelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - FC Jesionka 4:1

75e minuut.
Fehl heeft problemen om de bal te vangen. Fehl speelt de bal door. Hric bereikt de bal nog maar net als eerste. Hric draait met de bal, schiet en ... Mocayo Alvarado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - FC Jesionka 5:1

77e minuut.
Inworp. Dyduch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szamborski rent richting de bal. Gedlich onderschept slim de pass. Gedlich geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ponce onderschept slim de pass. Ponce geeft een hoge lob. Hric is nu in balbezit. Hric draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - FC Jesionka 6:1

82e minuut.
Oyola rent richting de bal. Oyola probeert naar een medespeler te passen. Kafetzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafetzis haalt uit met een fantastische trap. Carmelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - FC Jesionka 6:2

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuska komt het veld opgelopen. Szarpak komt het veld opgelopen. Pyziak komt het veld opgelopen. Grochal komt het veld opgelopen. Chalcarz komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Fehl rent richting de bal. Szarpak is nu in balbezit. Fehl probeert naar een medespeler te passen. Nigro is nu in balbezit. Nigro geeft de bal voor. Chalcarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Fehl onderschept slim de pass. Fehl passt de bal met de wreef. Przyłuski rent richting de bal. Przyłuski haalt uit met een fantastische trap. Chalcarz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - FC Jesionka 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gang z Plutona 58%, FC Jesionka 42%.
Gang z Plutona - FC Jesionka 7:2