Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JKS Olimpia Jeżów KS Orzeł Lisia Góra
sokker - Tactiek 5212 L
61% Balbezit 39%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
65.4 gemiddelde waardering 55
formidable Schieten very good
formidable Passen solid
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Petrovic passt de bal in één keer door. Ortiz rent richting de bal. Met opzet legt Yeniyemiş zijn tegenspeler op de grond. Yeniyemiş krijgt een gele kaart. Ortiz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stemporowski wilt de vrije trap nemen. Bacigalupo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Çelaj passt de bal in één keer door. Todor rent richting de bal. Todor probeert naar een medespeler te passen. Petrovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrovic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Capota is nu in balbezit. Capota probeert naar een medespeler te passen. Heiné bereikt de bal nog maar net als eerste. Heiné schiet op doel. Burszta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - KS Orzeł Lisia Góra 0:1

16e minuut.
Todor rent richting de bal. Todor passt de bal zonder na te denken. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Bacigalupo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JKS Olimpia Jeżów - KS Orzeł Lisia Góra 1:1

20e minuut.
López onderschept slim de pass. López speelt de bal door. Bonvino probeert naar een medespeler te passen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Todor onderschept slim de pass. Petrovic is nu in balbezit. Petrovic geeft de bal voor. Ortiz rent richting de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Bacigalupo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hodal geeft de bal voor. López rent richting de bal. Heiné begaat een overtreding. Heiné krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Stange met een sublieme pass. Chiţu is nu in balbezit. Bonvino rent richting de bal. Bonvino geeft een lange en hoge pass. Stemporowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Petrovic passt de bal in één keer door. Bonvino rent richting de bal. Bonvino passt de bal in één keer door. Petrovic rent richting de bal. Petrovic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Olimpia Jeżów 43%, KS Orzeł Lisia Góra 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JKS Olimpia Jeżów - KS Orzeł Lisia Góra 1:1

46e minuut.
Chiţu rent richting de bal. Klička begaat een overtreding. Chiţu raakt geblesseerd tijdens het duel. Stemporowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ortiz springt en kopt de bal. Bacigalupo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Petrovic speelt de bal door. Ortiz rent richting de bal. Bonvino is nu in balbezit. Bonvino geeft de bal voor. Stemporowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bacigalupo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Chiţu geeft de bal voor. Todor kan de bal niet met de borst controleren. Todor probeert naar een medespeler te passen. Stemporowski heeft problemen om de bal te vangen. Stemporowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Todor geeft een lange en hoge pass. Ortiz is nu in balbezit. Klička legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ortiz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stemporowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Olimpia Jeżów - KS Orzeł Lisia Góra 2:1

56e minuut.
Capota is nu in balbezit. Capota speelt de bal door. Todor bereikt de bal nog maar net als eerste. Todor geeft een lange en hoge pass. Stemporowski springt en kopt de bal. Bacigalupo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Chiţu geeft een hoge lob. Todor bereikt de bal nog maar net als eerste. Todor speelt de bal door. Stemporowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemporowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Çelaj passt de bal met de wreef. Bonvino met een sublieme pass. Klungelig pakt Gierus de bal. Stemporowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stemporowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota geeft een hoge lob. Daar is Stange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brama is nu in balbezit. Brama haalt uit met een fantastische trap. Burszta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Stemporowski geeft een lange en hoge pass. Stuppa is nu in balbezit. Stuppa passt de bal met de wreef. Heiné bereikt de bal nog maar net als eerste. Heiné draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Capota de bal. Nordbø met een sublieme pass. Condruţ is nu in balbezit. Condruţ geeft een lange en hoge pass. Burszta bokst de bal weg.

74e minuut.
Petrovic heeft problemen om de bal te vangen. Stuppa is nu in balbezit. Stuppa passt de bal in één keer door. Heiné rent richting de bal. Heiné haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Cuzino onderschept slim de pass. Cuzino geeft een lange en hoge pass. Heiné is nu in balbezit. Klungelig pakt Heiné de bal. Heiné haalt uit met een fantastische trap. Burszta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Olimpia Jeżów 36%, KS Orzeł Lisia Góra 64%.
JKS Olimpia Jeżów - KS Orzeł Lisia Góra 2:1