Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gladiatorzy PopTeam
G-G Tactiek 451
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
66.5 gemiddelde waardering 65.9
formidable Schieten formidable
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


12e minuut.
Gagliardi geeft een hoge lob. Mihali kopt de bal weg. Allen is nu in balbezit. Allen geeft een lange en hoge pass. King krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Allen verovert de bal door een tackle van achteren. Allen geeft de bal voor. Vidaković rent richting de bal. King verovert de bal door een tackle van achteren. King haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Tianjin is nu in balbezit. Salomon rent richting de bal. Salomon passt de bal met de wreef. Tianjin heeft problemen om de bal te vangen. Tianjin draait met de bal, schiet en ... Sinibaldi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Mihali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihali probeert naar een medespeler te passen. Pełczyński rent richting de bal. Pełczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sal passt de bal met de wreef. Gagliardi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bojčev de bal. Mihali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihali haalt uit met een fantastische trap. Bengüer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Musiałowski de bal. Oskierko geeft een lange en hoge pass. Tianjin rent richting de bal. Tianjin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - PopTeam 1:0

42e minuut.
Bădescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bădescu geeft een lange en hoge pass. Salomon heeft problemen om de bal te vangen. Tianjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianjin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - PopTeam 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gladiatorzy 40%, PopTeam 60%.
FC Gladiatorzy - PopTeam 2:0

49e minuut.
Inworp. Bădescu met de inworp. Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciulewicz geeft een hoge lob. Tianjin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Musiałowski passt de bal met de wreef. Rondana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondana geeft de bal voor. King krijgt zijn hoofd ertegen. Tianjin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Rondana passt de bal met de wreef. Tianjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tianjin geeft een lange en hoge pass. King is nu in balbezit. King haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Bădescu speelt de bal door. Wojciulewicz is nu in balbezit. Wojciulewicz speelt de bal door. King rent richting de bal. King haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Klungelig pakt Allen de bal. Mihali bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojčev begaat een overtreding. Bojčev krijgt een gele kaart. Mihali is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sal met een snel genomen vrije trap. Pełczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sal passt de bal met de wreef. King bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantalainen begaat een overtreding. Rantalainen krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Musiałowski passt de bal in één keer door. Rondana rent richting de bal. Rondana speelt de bal door. Tianjin rent richting de bal. Tianjin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sinibaldi trapt de bal weg. Bădescu kopt de bal weg. Wojciulewicz is nu in balbezit. Wojciulewicz geeft een lange en hoge pass. Tianjin springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
King kopt de bal weg. Wojciulewicz is nu in balbezit. Wojciulewicz geeft een lange en hoge pass. Oskierko kan de bal niet met de borst controleren. Oskierko geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sal rent richting de bal. Sal passt de bal met de wreef. Mihali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihali draait met de bal, schiet en ... Bengüer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gladiatorzy - PopTeam 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gladiatorzy 37%, PopTeam 63%.
FC Gladiatorzy - PopTeam 2:1