Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.11
  • Stadion: Planeta Margo
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 45000
Gang z Plutona Oboźna Team
pro 1.0 Tactiek Ligowa 4-4-2
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
66.6 gemiddelde waardering 67.4
formidable Schieten outstanding
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Tratnjak met een sublieme pass. Fehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx begaat een overtreding. Marx krijgt een gele kaart.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marx zal de hoekschop nemen. Meta kopt de bal weg. Caliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliński draait met de bal, schiet en ... Carmelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Ponce onderschept slim de pass. Ponce geeft de bal voor. Hric kopt de bal weg. Kastrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastrup schiet op doel. Černe bokst de bal weg.

20e minuut.
Ponce geeft een hoge lob. Inworp. Marx zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mrena probeert naar een medespeler te passen. Tratnjak is nu in balbezit. Carmelo bokst de bal weg. Tratnjak is nu in balbezit. Tratnjak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - Oboźna Team 0:1

20e minuut.
Kastrup speelt de bal door. Tratnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tratnjak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mighetto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fahrenhorst zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nigro geeft de bal voor. Kastrup springt en kopt de bal. Černe bokst de bal weg. Kastrup rent richting de bal. Kastrup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gang z Plutona - Oboźna Team 1:1

26e minuut.
Carmelo probeert naar een medespeler te passen. Mrena rent richting de bal. Mrena met een sublieme pass. Tratnjak is nu in balbezit. Tratnjak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Meta neemt de hoekschop. Portello kopt de bal weg. Caliński rent richting de bal. Caliński haalt uit met een fantastische trap. Carmelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Marx met de inworp. Mrena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrena passt de bal met de wreef. Tratnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tratnjak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - Oboźna Team 1:2

39e minuut.
Nigro onderschept slim de pass. Nigro met een sublieme pass. Fehl heeft problemen om de bal te vangen. Fehl geeft een hoge lob. Hric springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Nigro verovert de bal door een tackle van achteren. Nigro speelt de bal door. Fehl speelt de bal door. Kastrup is nu in balbezit. Kastrup haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gang z Plutona 54%, Oboźna Team 46%.
Gang z Plutona - Oboźna Team 1:2

46e minuut.
Tratnjak passt de bal in één keer door. Meta bereikt de bal nog maar net als eerste. Meta geeft een lange en hoge pass. Tratnjak rent richting de bal. Tratnjak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Kastrup speelt de bal door. Fahrenhorst rent richting de bal. Fahrenhorst speelt de bal door. Hric rent richting de bal. Hric schiet op doel. Černe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Marx met de inworp. Mrena rent richting de bal. Mrena probeert naar een medespeler te passen. Meta rent richting de bal. Meta geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Ponce is nu in balbezit. Tratnjak verovert de bal door een tackle van achteren. Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx geeft een hoge lob. Caliński maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Sobczyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nigro met een snelle inworp. Fehl geeft de bal voor. Hric springt en kopt de bal. Černe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kastrup bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gang z Plutona - Oboźna Team 2:2

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fehl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kastrup kopt de bal weg. Hric rent richting de bal. Hric schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gang z Plutona - Oboźna Team 3:2

69e minuut.
Marx bereikt de bal nog maar net als eerste. Marx speelt de bal door. Tratnjak is nu in balbezit. Tratnjak draait met de bal, schiet en ... Carmelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gang z Plutona - Oboźna Team 3:3

71e minuut.
Daar is Meta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fahrenhorst verovert de bal door een tackle van achteren. Fahrenhorst passt de bal in één keer door. Kastrup is nu in balbezit. Kastrup draait met de bal, schiet en ... Černe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Mrena is nu in balbezit. Mrena passt de bal in één keer door. Marx is nu in balbezit. Marx geeft de bal voor. Caliński springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gang z Plutona 52%, Oboźna Team 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gang z Plutona - Oboźna Team 3:3