Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.11
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 42366
Fc Azulgrana FC Gladiatorzy
abc Tactiek G-G
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
18 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
63 gemiddelde waardering 65.3
outstanding Schieten very good
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Ingþórsson geeft een hoge lob. Inworp. Bădescu met de inworp. Wojciulewicz met een sublieme pass. Bădescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Hrebeník passt de bal zonder na te denken. Žák met een sublieme pass. Mihkelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihkelson haalt uit met een fantastische trap. Bengüer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - FC Gladiatorzy 1:0

10e minuut.
Gyurta kopt de bal weg. Żabski rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kornilenko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mihkelson springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - FC Gladiatorzy 2:0

13e minuut.
Ingþórsson is nu in balbezit. Ingþórsson geeft een hoge lob. Mihkelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski schiet op doel. Bengüer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihkelson onderschept slim de pass. Mihkelson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Wojciulewicz probeert naar een medespeler te passen. Žák met een sublieme pass. Mihkelson rent richting de bal. Mihkelson draait met de bal, schiet en ... Bengüer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - FC Gladiatorzy 3:0

26e minuut.
Hrebeník met een sublieme pass. Oskierko met een sublieme pass. King rent richting de bal. King draait met de bal, schiet en ... Hargitai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - FC Gladiatorzy 3:1

26e minuut.
Fans met een sublieme pass. Žák geeft een lange en hoge pass. Mihkelson kopt de bal weg. Żabski is nu in balbezit. Żabski schiet op doel. Bengüer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Klungelig pakt Tianjin de bal. Fans onderschept slim de pass. Fans geeft een lange en hoge pass. Mihkelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihkelson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Žák raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Testi komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Mihkelson kopt de bal weg. Żabski is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kornilenko zal de hoekschop nemen. Mihkelson springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Żabski rent richting de bal. Żabski met een sublieme pass. Klungelig pakt Mihkelson de bal. Mihkelson draait met de bal, schiet en ... Bengüer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - FC Gladiatorzy 4:1

37e minuut.
Allen bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski onderschept slim de pass. Bojčev begaat een overtreding. Bojčev krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Dodrescu passt de bal in één keer door. Oskierko speelt de bal door. Tianjin is nu in balbezit. Tianjin haalt uit met een fantastische trap. Hargitai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - FC Gladiatorzy 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 53%, FC Gladiatorzy 47%.
Fc Azulgrana - FC Gladiatorzy 4:2

46e minuut.
Gallinaro komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Daar is Testi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Testi geeft een hoge lob. Daar is Allen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihkelson is nu in balbezit. Mihkelson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - FC Gladiatorzy 5:2

50e minuut.
Rondana rent richting de bal. Rondana passt de bal zonder na te denken. Gallinaro met een sublieme pass. Mihkelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihkelson schiet op doel. Bengüer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Mihkelson rent richting de bal. Bădescu geeft een lange en hoge pass. Hrebeník geeft een lange en hoge pass. Mihkelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihkelson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Kornilenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kornilenko passt de bal met de wreef. Mihkelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihkelson schiet op doel. Bengüer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - FC Gladiatorzy 6:2

71e minuut.
Bojčev geeft een hoge lob. Tianjin is nu in balbezit. Hrebeník begaat een overtreding. Hrebeník krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Zucca geeft een hoge lob. Bădescu probeert de bal aan de voet te houden. Testi met een sublieme pass. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 47%, FC Gladiatorzy 53%.
Fc Azulgrana - FC Gladiatorzy 6:2