Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.11
  • Stadion: PopTeam Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 21257
PopTeam FC Jesionka
451 Tactiek 1
54% Balbezit 46%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
66 gemiddelde waardering 51.1
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Otrocki is nu in balbezit. Otrocki geeft de bal voor. Kafetzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafetzis draait met de bal, schiet en ... Sinibaldi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PopTeam - FC Jesionka 0:1

20e minuut.
Vidaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaković geeft een hoge lob. Moţatu rent richting de bal. Moţatu geeft een hoge lob. Kafetzis is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Oyola de bal. Oyola speelt de bal door. Kafetzis is nu in balbezit. Kafetzis schiet op doel. Sinibaldi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PopTeam - FC Jesionka 0:2

23e minuut.
Moţatu neemt vlug de vrije trap. Oyola kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kafetzis de bal onder controle te krijgen. Gedlich rent richting de bal. Gedlich schiet op doel. Sinibaldi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Gedlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagliardi onderschept slim de pass. Gagliardi passt de bal in één keer door. Pełczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gagliardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagliardi passt de bal met de wreef. Pełczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PopTeam - FC Jesionka 1:2

37e minuut.
Rantalainen geeft een lange en hoge pass. Mihali is nu in balbezit. Otrocki begaat een overtreding. Otrocki krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Danielczy is nu in balbezit. Danielczy passt de bal in één keer door. Dyduch met een sublieme pass. Gedlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedlich draait met de bal, schiet en ... Sinibaldi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Puech geeft de bal voor. Vidaković heeft problemen om de bal te vangen. Oyola is nu in balbezit. Kafetzis is nu in balbezit. Kafetzis schiet op doel. Sinibaldi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PopTeam 57%, FC Jesionka 43%.
PopTeam - FC Jesionka 1:2

50e minuut.
Mihali verovert de bal door een tackle van achteren. Mihali passt de bal zonder na te denken. Pełczyński rent richting de bal. Pełczyński schiet op doel. Mocayo Alvarado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Puech bereikt de bal nog maar net als eerste. Puech speelt de bal door. Gedlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafetzis is nu in balbezit. Kafetzis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Buitenspel voor Mihali. Goede buitenspelval van de verdediging. Öykü maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kafetzis rent richting de bal. Kafetzis schiet op doel. Sinibaldi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PopTeam - FC Jesionka 1:3

68e minuut.
Klungelig pakt Vidaković de bal. Kafetzis is nu in balbezit. Rantalainen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kafetzis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gedlich wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Puech probeert naar een medespeler te passen. Danielczy probeert naar een medespeler te passen. Otrocki rent richting de bal. Otrocki geeft de bal voor. Kafetzis springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Pełczyński passt de bal zonder na te denken. Rantalainen rent richting de bal. Rantalainen geeft een hoge lob. Pełczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełczyński draait met de bal, schiet en ... Mocayo Alvarado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuska komt het veld opgelopen. Szarpak komt het veld opgelopen. Pyziak komt het veld opgelopen. Grochal komt het veld opgelopen. Chalcarz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PopTeam 58%, FC Jesionka 42%.
PopTeam - FC Jesionka 1:3