Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.12
  • Stadion: Słoneczna Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 33663
Prawy Brzeg Szczecin Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ
ż2,2 Tactiek 4-1-1-2-2-OFF
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
67.3 gemiddelde waardering 64.5
uitmuntend Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Jajszczyk is nu in balbezit. Skrobot met een sublieme pass. Lazizi is nu in balbezit. Lazizi geeft een hoge lob. Raucherbrug krijgt zijn hoofd ertegen. Vassdal bokst de bal weg.

5e minuut.
Bánfi is nu in balbezit. Bánfi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lazizi de bal. Lazizi geeft een lange en hoge pass. Miśkowiec maakt een snoekduik en kopt de bal. Vassdal bokst de bal weg. Dilo rent richting de bal. Raucherbrug onderschept slim de pass. Raucherbrug schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prawy Brzeg Szczecin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 1:0

7e minuut.
Hulewicz rent richting de bal. Hulewicz passt de bal met de wreef. Karanović is nu in balbezit. Montwiłł rent richting de bal. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bánfi heeft problemen om de bal te vangen. Bánfi passt de bal zonder na te denken. Staňa is nu in balbezit. Staňa geeft een hoge lob. Miśkowiec maakt een snoekduik en kopt de bal. Vassdal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Fernández de Villegas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karasiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lazizi geeft een lange en hoge pass. Miśkowiec krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prawy Brzeg Szczecin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 2:0

15e minuut.
Karasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Lazizi rent richting de bal. Lazizi met een sublieme pass. Raucherbrug rent richting de bal. Raucherbrug schiet op doel. Vassdal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Staňa kopt de bal weg. Raucherbrug is nu in balbezit. Perl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Raucherbrug is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raucherbrug legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Vassdal bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Alcalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcalde met een sublieme pass. Karanović rent richting de bal. Karanović geeft een lange en hoge pass. van Hooijdonk maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prawy Brzeg Szczecin 42%, Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 58%.
Prawy Brzeg Szczecin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 2:0

57e minuut.
Alcalde speelt de bal door. Karanović rent richting de bal. Karanović speelt de bal door. Daar is van Hooijdonk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prawy Brzeg Szczecin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 2:1

60e minuut.
Szymanek komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Montwiłł controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kozdra maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Staňa kopt de bal weg. Vassdal probeert naar een medespeler te passen. Karasiewicz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Staňa kopt de bal weg. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobot speelt de bal door. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Montwiłł is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Buitenspel voor Miśkowiec. Goede buitenspelval van de verdediging. von Franzen komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Karanović kopt de bal weg. Klungelig pakt van Hooijdonk de bal. Jajszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk onderschept slim de pass. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. MacGhee bokst de bal weg.

81e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hulewicz zal de hoekschop nemen. van Hooijdonk heeft problemen om de bal te vangen. Jajszczyk met een sublieme pass. Alcalde rent richting de bal. Alcalde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pabis komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Karanović geeft een lange en hoge pass. van Hooijdonk controleert de bal met de borst. Sarantis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Hooijdonk raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. van Hooijdonk neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prawy Brzeg Szczecin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prawy Brzeg Szczecin 53%, Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prawy Brzeg Szczecin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 2:2