Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zenit Chmielnik MKS Poręba
Zenit Tactiek 4-1-2-1-2
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 8
64.6 gemiddelde waardering 63.2
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


10e minuut.
Zawistowski probeert naar een medespeler te passen. Isle bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda met een sublieme pass. Bucur is nu in balbezit. Bucur draait met de bal, schiet en ... Xəlilli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
García Márquez is nu in balbezit. Zawistowski rent richting de bal. Zawistowski geeft een lange en hoge pass. Bucur rent richting de bal. Bucur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Dusil passt de bal zonder na te denken. Pinot speelt de bal door. Goglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Goglio geeft een lange en hoge pass. Wolters krijgt zijn hoofd ertegen. Mincă bokst de bal weg.

29e minuut.
Brkić met een sublieme pass. Klungelig pakt Goglio de bal. Goglio geeft de bal voor. Wolters is nu in balbezit. Wolters draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Chmielnik - MKS Poręba 1:0

36e minuut.
Goglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Goglio met een sublieme pass. Pinot speelt de bal door. García Márquez rent richting de bal. García Márquez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Acanda geeft een hoge lob. Sanidas kopt de bal weg. Pinot met een sublieme pass. Daar is Goglio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goglio geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wolters rent richting de bal. Wolters schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Chmielnik - MKS Poręba 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zenit Chmielnik 44%, MKS Poręba 56%.
Zenit Chmielnik - MKS Poręba 2:0

46e minuut.
Giustiniano komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Acanda speelt de bal door. Isle rent richting de bal. Isle passt de bal zonder na te denken. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jończy rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Chmielnik - MKS Poręba 2:1

53e minuut.
Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovers verovert de bal door een tackle van achteren. Rovers geeft een hoge lob. Wolters rent richting de bal. Wolters draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sancho rent richting de bal. Brkić verovert de bal door een tackle van achteren. Pinot speelt de bal door. García Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Márquez haalt uit met een fantastische trap. Mincă bokst de bal weg.

64e minuut.
Bucur rent richting de bal. Goglio verovert de bal door een tackle van achteren. Goglio speelt de bal door. Wolters rent richting de bal. Wolters schiet op doel. Mincă bokst de bal weg.

66e minuut.
Acanda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isle probeert naar een medespeler te passen. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucur draait met de bal, schiet en ... Xəlilli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zenit Chmielnik - MKS Poręba 2:2

69e minuut.
Buitenspel voor Bucur. Goede buitenspelval van de verdediging. Rivas komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Israël verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas rent richting de bal. Jończy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rivas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bucur neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Chmielnik - MKS Poręba 2:3

79e minuut.
García Márquez heeft problemen om de bal te vangen. García Márquez passt de bal zonder na te denken. Goglio rent richting de bal. Goglio geeft de bal voor. Wolters maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zenit Chmielnik 50%, MKS Poręba 50%.
Zenit Chmielnik - MKS Poręba 2:3