Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.12
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 42000
Milan Club Polonia WKS Celiny
masz wjeb Tactiek Wojtas
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
59.2 gemiddelde waardering 65.6
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Nadolsky kopt de bal weg. Hunya speelt de bal door. Zazou rent richting de bal. Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Martin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Hunya passt de bal met de wreef. Dick rent richting de bal. Ayaydın is nu in balbezit. Dick onderschept slim de pass. Dick schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klepacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grønli onderschept slim de pass. Grønli passt de bal zonder na te denken. Dick rent richting de bal. Dick schiet op doel. De Waal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Hunya passt de bal met de wreef. Grønli is nu in balbezit. Batola schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Batola krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Klungelig pakt Macdonald de bal. Macdonald probeert naar een medespeler te passen. Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot geeft een lange en hoge pass. Martin maakt een snoekduik en kopt de bal. De Waal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Kot rent richting de bal. Kot geeft een lange en hoge pass. Dick kopt de bal weg. Daar is Martin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan Club Polonia 69%, WKS Celiny 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Milan Club Polonia - WKS Celiny 0:0

60e minuut.
Bolsonaro controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Yunus komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak verovert de bal door een tackle van achteren. Idziak passt de bal in één keer door. Jansen is nu in balbezit. Batola onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hunya geeft een lange en hoge pass. Martin is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grønli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dick springt en kopt de bal. De Waal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Schätzle passt de bal in één keer door. Hunya met een sublieme pass. Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot geeft een hoge lob. Martin krijgt zijn hoofd ertegen. De Waal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Klepacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepacki passt de bal in één keer door. Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot geeft een lange en hoge pass. Martin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan Club Polonia 53%, WKS Celiny 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Milan Club Polonia - WKS Celiny 0:0