Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Centrostrzał Radom Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ
nowa exp Tactiek 4-1-1-2-2-OFF
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 4
67.5 gemiddelde waardering 63.5
formidable Schieten excellent
formidable Passen formidable
incredible Verdedigen excellent


4e minuut.
Peresztegi met de inworp. Hulewicz rent richting de bal. Ripley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ripley krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Fornera passt de bal in één keer door. Molak rent richting de bal. Molak geeft de bal voor. Radziszewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Doeltrap. Vassdal met een harde bal richting middenveld. Fornera geeft de bal voor. Karkowski rent richting de bal. Karkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Lean geeft de bal voor. Montwiłł kopt de bal weg. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk schiet op doel. Dobrovits werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Montwiłł rent richting de bal. De bal raakt de paal. Montwiłł rent richting de bal. Montwiłł draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Centrostrzał Radom - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 0:1

31e minuut.
Ciechacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripley verovert de bal door een tackle van achteren. Ripley passt de bal met de wreef. Karkowski is nu in balbezit. Karkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Montwiłł kopt de bal weg. van Hooijdonk is nu in balbezit. Skręt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Hooijdonk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Karanović met een snel genomen vrije trap. van Hooijdonk kopt de bal weg. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrostrzał Radom - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 0:2

36e minuut.
Karanović verovert de bal door een tackle van achteren. Karanović geeft een lange en hoge pass. Daar is Skręt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł schiet op doel. Dobrovits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Alcalde maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Karanović kopt de bal weg. Varlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł onderschept slim de pass. Montwiłł draait met de bal, schiet en ... Dobrovits bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrostrzał Radom 56%, Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 44%.
Centrostrzał Radom - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 0:2

56e minuut.
Alcalde passt de bal zonder na te denken. Hulewicz rent richting de bal. Hulewicz met een sublieme pass. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Inworp. Peresztegi met de inworp. Molak met een sublieme pass. Radziszewski is nu in balbezit. Radziszewski haalt uit met een fantastische trap. Vassdal bokst de bal weg.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balej komt het veld opgelopen. Szymanek komt het veld opgelopen. López Prim komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ripley probeert naar een medespeler te passen. Balej bereikt de bal nog maar net als eerste. Balej passt de bal in één keer door. Karkowski rent richting de bal. Karkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Centrostrzał Radom - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 1:2

67e minuut.
Balej met een sublieme pass. Ripley rent richting de bal. Ripley geeft de bal voor. Karkowski springt en kopt de bal. Fernández de Villegas kan de bal niet met de borst controleren. Vassdal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. von Franzen komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Hulewicz geeft de bal voor. López Prim rent richting de bal. López Prim geeft een lange en hoge pass. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Varlan geeft de bal voor. Balej is nu in balbezit. Balej probeert naar een medespeler te passen. Karkowski heeft problemen om de bal te vangen. Karkowski haalt uit met een fantastische trap. Vassdal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Aguado verovert de bal door een tackle van achteren. Aguado geeft een hoge lob. Radziszewski is nu in balbezit. Radziszewski schiet op doel. Vassdal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Centrostrzał Radom - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrostrzał Radom 42%, Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Centrostrzał Radom - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 2:2