Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.12
  • Stadion: Red Bull Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 20453
WKS Celiny MALTAŃSCY WOJOWINICY
Wojtas Tactiek nówka
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
66 gemiddelde waardering 65.1
excellent Schieten excellent
formidable Passen very good
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Macdonald passt de bal in één keer door. Hunya met een sublieme pass. Kot met een sublieme pass. Dick is nu in balbezit. Dick draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Celiny - MALTAŃSCY WOJOWINICY 1:0

6e minuut.
Lagrange passt de bal zonder na te denken. Monteiro Neto is nu in balbezit. Monteiro Neto passt de bal in één keer door. Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipski schiet op doel. Jingyu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Jansen geeft de bal voor. Monteiro Neto kopt de bal weg. Adamczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamczak schiet op doel. Jingyu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Meisingset passt de bal met de wreef. Doncu rent richting de bal. Doncu geeft de bal voor. Filipski maakt een snoekduik en kopt de bal. Jingyu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WKS Celiny - MALTAŃSCY WOJOWINICY 1:1

18e minuut.
Kot is nu in balbezit. Kot geeft de bal voor. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Celiny - MALTAŃSCY WOJOWINICY 2:1

20e minuut.
Sendra is nu in balbezit. Kot onderschept slim de pass. Kot probeert naar een medespeler te passen. Dick rent richting de bal. Dick draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bajek geeft een hoge lob. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu met een sublieme pass. Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Martin is nu in balbezit. Sendra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Martin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dick neemt de penalty, wat een uithaal! Pałubicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Celiny - MALTAŃSCY WOJOWINICY 3:1

36e minuut.
Monteiro Neto met een sublieme pass. Lagrange probeert naar een medespeler te passen. Filipski is nu in balbezit. Filipski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Celiny - MALTAŃSCY WOJOWINICY 3:2

43e minuut.
Idziak geeft een lange en hoge pass. Daar is Bajek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dick verovert de bal door een tackle van achteren. Dick schiet op doel. Pałubicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Celiny - MALTAŃSCY WOJOWINICY 4:2

45e minuut.
Grønli verovert de bal door een tackle van achteren. Grønli probeert naar een medespeler te passen. Kot met een sublieme pass. Martin rent richting de bal. Martin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Celiny 53%, MALTAŃSCY WOJOWINICY 47%.
WKS Celiny - MALTAŃSCY WOJOWINICY 4:2

49e minuut.
Filipski passt de bal in één keer door. Paneque bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamczak verovert de bal door een tackle van achteren. Adamczak schiet op doel. Jingyu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Meisingset passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Filipski de bal. Met opzet legt Nadolsky zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Nadolsky moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nadolsky schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Filipski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Meisingset wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Grønli is nu in balbezit. Grønli passt de bal in één keer door. Dick is nu in balbezit. Dick haalt uit met een fantastische trap. Pałubicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bajek verovert de bal door een tackle van achteren. Dick rent richting de bal. Grønli rent richting de bal. Grønli haalt uit met een fantastische trap. Pałubicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Celiny - MALTAŃSCY WOJOWINICY 5:2

78e minuut.
Hunya met een sublieme pass. Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot geeft een hoge lob. Martin springt en kopt de bal. Pałubicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Celiny - MALTAŃSCY WOJOWINICY 6:2

82e minuut.
Doncu is nu in balbezit. Doncu passt de bal zonder na te denken. Filipski rent richting de bal. Filipski schiet op doel. Jingyu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Celiny - MALTAŃSCY WOJOWINICY 6:3

85e minuut.
Bajek verovert de bal door een tackle van achteren. Bajek geeft de bal voor. Meisingset speelt de bal door. Daar is Filipski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipski draait met de bal, schiet en ... Jingyu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jansen is nu in balbezit. Doncu verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu geeft de bal voor. Monteiro Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro Neto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Celiny 52%, MALTAŃSCY WOJOWINICY 48%.
WKS Celiny - MALTAŃSCY WOJOWINICY 6:3