Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.12
  • Stadion: San Siro
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 42000
Milan Club Polonia Nędza Team
masz wjeb Tactiek 333
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
66.5 gemiddelde waardering 58.3
outstanding Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


7e minuut.
Schätzle bereikt de bal nog maar net als eerste. Schätzle geeft de bal voor. Olías is nu in balbezit. Olías geeft de bal voor. Mogyórosi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Olías rent richting de bal. Olías geeft de bal voor. Klungelig pakt Mogyórosi de bal. Mogyórosi schiet op doel. Gamarnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan Club Polonia - Nędza Team 1:0

21e minuut.
Niedziułka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kardynał komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Zygmunt passt de bal in één keer door. Arriola is nu in balbezit. Zazou is nu in balbezit. Krynicki verovert de bal door een tackle van achteren. Krynicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Cinieri is nu in balbezit. Cinieri met een sublieme pass. Zazou bereikt de bal nog maar net als eerste. Krynicki onderschept slim de pass. Krynicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Milan Club Polonia - Nędza Team 1:1

26e minuut.
Cinieri is nu in balbezit. Cinieri passt de bal in één keer door. Klepacki verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Krynicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krynicki schiet op doel. De Waal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ayaydın rent richting de bal. Bahtiyaroğlu onderschept slim de pass. Bahtiyaroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milan Club Polonia - Nędza Team 1:2

27e minuut.
Mogyórosi is nu in balbezit. Mogyórosi met een sublieme pass. Diagne Diop is nu in balbezit. Diagne Diop geeft een hoge lob. Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Tătar bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurkiewicz onderschept slim de pass. Mogyórosi onderschept slim de pass. Mogyórosi haalt uit met een fantastische trap. Gamarnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Milan Club Polonia - Nędza Team 2:2

34e minuut.
Tătar rent richting de bal. Tătar passt de bal in één keer door. Olías bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătar is nu in balbezit. Tătar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Olías rent richting de bal. Olías passt de bal in één keer door. Yunus rent richting de bal. Yunus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klepacki met een sublieme pass. Olías met een sublieme pass. Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tătar passt de bal zonder na te denken. Diagne Diop bereikt de bal nog maar net als eerste. Diagne Diop met een sublieme pass. Mogyórosi rent richting de bal. Mogyórosi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan Club Polonia 43%, Nędza Team 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Milan Club Polonia - Nędza Team 2:2

46e minuut.
Wars komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Klungelig pakt Olías de bal. Klepacki rent richting de bal. Klepacki geeft een hoge lob. Yunus rent richting de bal. Yunus schiet op doel. Gamarnik bokst de bal weg.

61e minuut.
Olías geeft een hoge lob. Diagne Diop kopt de bal weg. Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus draait met de bal, schiet en ... Gamarnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan Club Polonia - Nędza Team 3:2

69e minuut.
Klausz passt de bal in één keer door. Cinieri rent richting de bal. Cinieri passt de bal zonder na te denken. Kardynał is nu in balbezit. Kardynał schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Diagne Diop passt de bal zonder na te denken. Mogyórosi rent richting de bal. Żurkiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Żurkiewicz krijgt een gele kaart. Mogyórosi raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zazou neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan Club Polonia - Nędza Team 4:2

76e minuut.
Arriola is nu in balbezit. Krynicki rent richting de bal. Klungelig pakt Kardynał de bal. Krynicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krynicki draait met de bal, schiet en ... De Waal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Diagne Diop geeft een hoge lob. Yunus rent richting de bal. Klausz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Klausz krijgt een gele kaart. Yunus raakt geblesseerd tijdens het duel. Zazou legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan Club Polonia 46%, Nędza Team 54%.
Milan Club Polonia - Nędza Team 4:2