Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.12
  • Stadion: Słoneczna Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 17905
Prawy Brzeg Szczecin Centrostrzał Radom
KUKU Tactiek nowa exp
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
64.8 gemiddelde waardering 66.6
formidabel Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Lazizi geeft de bal voor. Raucherbrug maakt een snoekduik en kopt de bal. Czader probeert de bal met de borst te controleren. Miśkowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkowiec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Molak is nu in balbezit. Jajszczyk rent richting de bal. Jajszczyk geeft een lange en hoge pass. Miśkowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkowiec haalt uit met een fantastische trap. Dobrovits bokst de bal weg.

13e minuut.
Ripley kopt de bal weg. Klungelig pakt Molak de bal. Molak passt de bal in één keer door. Karkowski is nu in balbezit. Karkowski haalt uit met een fantastische trap. MacGhee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Kozdra geeft een hoge lob. Inworp. Ripley met de inworp. Molak geeft een lange en hoge pass. Radziszewski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Varlan speelt de bal door. Kozdra verovert de bal door een tackle van achteren. Molak is nu in balbezit. Molak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ripley rent richting de bal. Ripley passt de bal in één keer door. Molak probeert naar een medespeler te passen. Karkowski rent richting de bal. Karkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Molak rent richting de bal. Molak geeft een lange en hoge pass. Daar is Jajszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karkowski rent richting de bal. Karkowski schiet op doel. MacGhee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prawy Brzeg Szczecin 50%, Centrostrzał Radom 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prawy Brzeg Szczecin - Centrostrzał Radom 0:0

46e minuut.
Balej komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Fornera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornera speelt de bal door. Karkowski is nu in balbezit. Karkowski draait met de bal, schiet en ... MacGhee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prawy Brzeg Szczecin - Centrostrzał Radom 0:1

55e minuut.
Skrobot probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lazizi de bal. Lazizi geeft een lange en hoge pass. Radziszewski probeert de bal met de borst te controleren. Radziszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Balej geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jajszczyk de bal. Karkowski rent richting de bal. Karkowski draait met de bal, schiet en ... MacGhee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prawy Brzeg Szczecin - Centrostrzał Radom 0:2

58e minuut.
Karasiewicz rent richting de bal. Radziszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarantis speelt de bal door. Daar is Radziszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radziszewski haalt uit met een fantastische trap. MacGhee bokst de bal weg.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Balej stond buitenspel. López Prim komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Peresztegi verovert de bal door een tackle van achteren. Peresztegi met een sublieme pass. Balej is nu in balbezit. Balej geeft een lange en hoge pass. Karkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Karkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziszewski is nu in balbezit. Karkowski is nu in balbezit. Karkowski schiet op doel. MacGhee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prawy Brzeg Szczecin - Centrostrzał Radom 0:3

77e minuut.
Kozdra verovert de bal door een tackle van achteren. Kozdra passt de bal met de wreef. Lazizi speelt de bal door. Skrobot rent richting de bal. Skrobot geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Raucherbrug maakt een snoekduik en kopt de bal. Dobrovits verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Miśkowiec bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Prawy Brzeg Szczecin - Centrostrzał Radom 1:3

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Włoch komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Skręt neemt vlug de vrije trap. Balej rent richting de bal. Balej speelt de bal door. Karkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkowski schiet op doel. MacGhee bokst de bal weg.

85e minuut.
Balej passt de bal in één keer door. Sarantis verovert de bal door een tackle van achteren. Włoch is nu in balbezit. Włoch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prawy Brzeg Szczecin 45%, Centrostrzał Radom 55%.
Prawy Brzeg Szczecin - Centrostrzał Radom 1:3