Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.12
  • Stadion: Pepsi Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 28571
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ Gremkowce FC
4-1-1-2-2-OFF Tactiek Grem532off
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 8
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
59.5 gemiddelde waardering 69.9
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Fernández de Villegas geeft een lange en hoge pass. Szőnyi is nu in balbezit. van Hooijdonk onderschept slim de pass. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. Þórvaldsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Gremkowce FC 1:0

7e minuut.
Lean is nu in balbezit. Lentner is nu in balbezit. Lean schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lean krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Szőnyi onderschept slim de pass. Batrović geeft de bal voor. Perl is nu in balbezit. Duval verovert de bal door een tackle van achteren. Duval haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Karanović is nu in balbezit. Karanović geeft een hoge lob. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap. Þórvaldsson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Hachle met een sublieme pass. Batrović met een sublieme pass. Duval is nu in balbezit. Cikowski is nu in balbezit. Cikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Gremkowce FC 1:1

34e minuut.
Mrkić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Batrović de bal. Batrović passt de bal met de wreef. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Montwiłł heeft problemen om de bal te vangen. Çapraz speelt de bal door. Duval is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Duval geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Cikowski rent richting de bal. Cikowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Szőnyi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hulewicz met een snelle inworp. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Karanović is nu in balbezit. Karanović probeert naar een medespeler te passen. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Çapraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Çapraz geeft de bal voor. Duval is nu in balbezit. Duval draait met de bal, schiet en ... Vassdal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Gremkowce FC 1:2

45e minuut.
Karavatellis komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Alcalde is nu in balbezit. Alcalde geeft een lange en hoge pass. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. Þórvaldsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Gremkowce FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 51%, Gremkowce FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Gremkowce FC 2:2

47e minuut.
Perl geeft de bal voor. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł schiet op doel. Þórvaldsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Gremkowce FC 3:2

49e minuut.
Klungelig pakt Hulewicz de bal. Hulewicz passt de bal met de wreef. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Gremkowce FC 4:2

52e minuut.
Hulewicz geeft de bal voor. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hachle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Hooijdonk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. van Hooijdonk legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Þórvaldsson bokst de bal weg.

56e minuut.
Alcalde is nu in balbezit. Alcalde passt de bal zonder na te denken. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. Þórvaldsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Gremkowce FC 5:2

57e minuut.
Fernández de Villegas passt de bal zonder na te denken. Hulewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Batrović. Batrović krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Inworp. Szymanek komt het veld opgelopen. Karkoszka komt het veld opgelopen. Galusko komt het veld opgelopen. Penchev komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Montwiłł is nu in balbezit. Karkoszka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montwiłł raakt geblesseerd tijdens het duel. Karanović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Montwiłł springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Lentner bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcalde begaat een overtreding. Lentner raakt geblesseerd tijdens het duel. von Franzen komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Karavatellis probeert naar een medespeler te passen. Lentner rent richting de bal. Lentner passt de bal met de wreef. Cikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikowski draait met de bal, schiet en ... Vassdal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dilo geeft een lange en hoge pass. von Franzen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Penchev. Penchev krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Karavatellis rent richting de bal. Karavatellis passt de bal met de wreef. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval haalt uit met een fantastische trap. Vassdal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Gremkowce FC 5:3

77e minuut.
Ciechacki is nu in balbezit. Ciechacki probeert naar een medespeler te passen. von Franzen rent richting de bal. von Franzen schiet op doel. Galusko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Gremkowce FC 6:3

78e minuut.
Nájera met een sublieme pass. Penchev heeft problemen om de bal te vangen. Penchev speelt de bal door. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Lentner verovert de bal door een tackle van achteren. Lentner passt de bal met de wreef. Cikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Gremkowce FC 6:4

87e minuut.
van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nájera. van Hooijdonk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lyon komt het veld opgelopen. Martinsson komt het veld opgelopen. Ročen komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Alcalde geeft een hoge lob. von Franzen is nu in balbezit. Hachle schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Hachle moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hachle schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. von Franzen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karanović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ročen springt en kopt de bal. Galusko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 50%, Gremkowce FC 50%.
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - Gremkowce FC 6:4