Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzód Ostrowy Zenit Chmielnik
RKS_5.2 Tactiek Zenit
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
59.1 gemiddelde waardering 65.3
excellent Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Majerski met een sublieme pass. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski schiet op doel. Xəlilli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Ostrowy - Zenit Chmielnik 1:0

2e minuut.
Goglio is nu in balbezit. Goglio passt de bal met de wreef. Brkić met een sublieme pass. Wolters rent richting de bal. Wolters haalt uit met een fantastische trap. Sojovský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Łukasiak met een sublieme pass. Zanovelli rent richting de bal. Zanovelli probeert naar een medespeler te passen. Gzowski rent richting de bal. Gzowski haalt uit met een fantastische trap. Xəlilli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Zanovelli probeert naar een medespeler te passen. Majerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovers schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Majerski raakt geblesseerd tijdens het duel. Zanovelli komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gzowski kan de bal niet met de borst controleren. Gzowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Gzowski kan de bal niet met de borst controleren. Sanidas geeft de bal voor. de Rondônia rent richting de bal. Wolters onderschept slim de pass. Wolters schiet op doel. Sojovský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Goglio geeft een hoge lob. Pashanov maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Mijić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolters is nu in balbezit. Wolters schiet op doel. Sojovský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Del Toro geeft de bal voor. Majerski kopt de bal weg. Goglio rent richting de bal. Goglio geeft een lange en hoge pass. Pashanov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Sanidas de bal. Sanidas met een sublieme pass. Del Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolters onderschept slim de pass. Wolters draait met de bal, schiet en ... Sojovský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Ostrowy 70%, Zenit Chmielnik 30%.
Naprzód Ostrowy - Zenit Chmielnik 1:0

46e minuut.
Sibik komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Numpaque maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sigmarsson kan de bal niet met de borst controleren. Zanovelli is nu in balbezit. Zanovelli geeft een hoge lob. Gzowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Ostrowy - Zenit Chmielnik 2:0

53e minuut.
Goglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Goglio probeert naar een medespeler te passen. Numpaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolters onderschept slim de pass. Wolters haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Dusil rent richting de bal. Dusil passt de bal in één keer door. Pinot probeert naar een medespeler te passen. Wolters is nu in balbezit. Wolters schiet op doel. Sojovský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Inworp. Buczacki komt het veld opgelopen.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bărbulescu komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Klungelig pakt Pashanov de bal. Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashanov verovert de bal door een tackle van achteren. Pashanov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Goglio rent richting de bal. Sibik rent richting de bal. Goglio verovert de bal door een tackle van achteren. Goglio geeft een hoge lob. Wolters krijgt zijn hoofd ertegen. Sojovský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Sigmarsson is nu in balbezit. Sigmarsson passt de bal met de wreef. Goglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Goglio geeft een hoge lob. Wolters springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Ostrowy - Zenit Chmielnik 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Ostrowy 55%, Zenit Chmielnik 45%.
Naprzód Ostrowy - Zenit Chmielnik 2:1