Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.12
  • Stadion: Nędza Team Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 18691
Nędza Team WKS Celiny
333 Tactiek Wojtas
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
50.4 gemiddelde waardering 65
redelijk Schieten formidabel
zeer goed Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Paneque geeft de bal voor. Dick kopt de bal weg. Hunya rent richting de bal. Martin is nu in balbezit. Martin haalt uit met een fantastische trap. Gamarnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Grønli passt de bal zonder na te denken. Kot probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Martin de bal. Martin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nędza Team - WKS Celiny 0:1

17e minuut.
Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt controleert de bal met de borst. Dick is nu in balbezit. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin schiet op doel. Gamarnik bokst de bal weg.

19e minuut.
Daar is Macdonald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kędziora rent richting de bal. Macdonald maakt een afschuwelijke overtreding. Macdonald krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Hunya passt de bal zonder na te denken. Kot is nu in balbezit. Kot passt de bal zonder na te denken. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin draait met de bal, schiet en ... Gamarnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dick rent richting de bal. Dick haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nędza Team - WKS Celiny 0:2

23e minuut.
Paneque verovert de bal door een tackle van achteren. Paneque geeft een hoge lob. Martin rent richting de bal. Martin haalt uit met een fantastische trap. Gamarnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nędza Team - WKS Celiny 0:3

30e minuut.
Jansen rent richting de bal. Grønli geeft een lange en hoge pass. Młynarczyk is nu in balbezit. Dick verovert de bal door een tackle van achteren. Dick schiet op doel. Gamarnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Janczar rent richting de bal. Janczar geeft de bal voor. Kot geeft een hoge lob. Martin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nędza Team 59%, WKS Celiny 41%.
Nędza Team - WKS Celiny 0:3

47e minuut.
Kot met een snelle inworp. Hunya met een sublieme pass. Kot rent richting de bal. Kot geeft een lange en hoge pass. Martin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Siemieniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemieniuk geeft een hoge lob. Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot geeft een lange en hoge pass. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Nędza Team - WKS Celiny 0:4

57e minuut.
Kot passt de bal in één keer door. Grønli probeert naar een medespeler te passen. Martin is nu in balbezit. Martin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nędza Team - WKS Celiny 0:5

61e minuut.
Kardynał rent richting de bal. Idziak onderschept slim de pass. Idziak geeft de bal voor. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin draait met de bal, schiet en ... Gamarnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Młynarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Młynarczyk passt de bal in één keer door. Zygmunt is nu in balbezit. Dick verovert de bal door een tackle van achteren. Dick draait met de bal, schiet en ... Gamarnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Żurkiewicz de bal. Martin is nu in balbezit. Dick rent richting de bal. Dick haalt uit met een fantastische trap. Gamarnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Dick is nu in balbezit. Dick passt de bal met de wreef. Kot rent richting de bal. Kot geeft een lange en hoge pass. Martin krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Jingyu probeert naar een medespeler te passen. Janczar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jansen de bal onder controle te krijgen. Cinieri geeft de bal voor. Wars maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nędza Team 63%, WKS Celiny 37%.
Nędza Team - WKS Celiny 0:5