Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzód Ostrowy Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ
RKS_5.2 Tactiek 4-1-1-2-2-OFF
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
19 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
66.6 gemiddelde waardering 64.8
outstanding Schieten formidable
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zanovelli met een snelle inworp. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda geeft een hoge lob. Gzowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Vassdal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda geeft een lange en hoge pass. Majerski maakt een snoekduik en kopt de bal. Perl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Ostrowy - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 1:0

10e minuut.
Zanovelli rent richting de bal. Zanovelli passt de bal met de wreef. Majerski rent richting de bal. Majerski schiet op doel. Vassdal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Alcalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Numpaque speelt de bal door. Zanovelli is nu in balbezit. Zanovelli geeft een lange en hoge pass. Gzowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ciechacki met een sublieme pass. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda passt de bal met de wreef. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Fernández de Villegas met een sublieme pass. Hulewicz is nu in balbezit. Hulewicz probeert naar een medespeler te passen. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Sobolewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ojeda met een sublieme pass. Zanovelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanovelli haalt uit met een fantastische trap. Vassdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Ostrowy - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 2:0

26e minuut.
Sojovský probeert naar een medespeler te passen. Zanovelli probeert naar een medespeler te passen. Ojeda speelt de bal door. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Karanović rent richting de bal. Karanović probeert naar een medespeler te passen. Montwiłł rent richting de bal. Montwiłł schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Ciechacki probeert naar een medespeler te passen. Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović met een sublieme pass. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Zanovelli heeft problemen om de bal te vangen. Zanovelli passt de bal met de wreef. Ojeda rent richting de bal. Ojeda geeft een hoge lob. Gzowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Ciechacki met een sublieme pass. Zanovelli is nu in balbezit. Zanovelli passt de bal in één keer door. Majerski is nu in balbezit. Majerski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zanovelli is nu in balbezit. Zanovelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Vassdal met een harde bal richting middenveld. Ojeda kopt de bal weg. Majerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski schiet op doel. Vassdal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Lean de bal. Lean onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Alcalde is nu in balbezit. Alcalde passt de bal zonder na te denken. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł schiet op doel. Sojovský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Ostrowy - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Ostrowy 45%, Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 55%.
Naprzód Ostrowy - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 2:1

47e minuut.
Ojeda passt de bal in één keer door. Perl verovert de bal door een tackle van achteren. Zanovelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanovelli geeft de bal voor. Gzowski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Hulewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciechacki is nu in balbezit. Ciechacki passt de bal met de wreef. Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Del Toro rent richting de bal. Karanović verovert de bal door een tackle van achteren. Karanović speelt de bal door. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szymanek komt het veld opgelopen.

66e minuut.
de Rondônia bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rondônia passt de bal met de wreef. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. Sojovský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Zanovelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Zanovelli met een snelle inworp. Ojeda geeft een hoge lob. Gzowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Ostrowy - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 3:1

71e minuut.
Karanović rent richting de bal. Del Toro begaat een overtreding. Karanović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. von Franzen komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Hulewicz geeft een hoge lob. von Franzen bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rondônia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! von Franzen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. van Hooijdonk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!

74e minuut.
Szymanek rent richting de bal. Majerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski is nu in balbezit. Gzowski haalt uit met een fantastische trap. Vassdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Ostrowy - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 4:1

79e minuut.
Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. von Franzen verovert de bal door een tackle van achteren. von Franzen geeft een hoge lob. van Hooijdonk maakt een snoekduik en kopt de bal. Sojovský werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Karanović rent richting de bal. Karanović speelt de bal door. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. Sojovský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Ostrowy - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 4:2

82e minuut.
Alcalde geeft een hoge lob. Sobolewski rent richting de bal. von Franzen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. von Franzen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Sobolewski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sobolewski kan niet meer verder spelen. Buba komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Del Toro speelt de bal door. Zanovelli is nu in balbezit. Zanovelli passt de bal zonder na te denken. Majerski rent richting de bal. Majerski haalt uit met een fantastische trap. Vassdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Alcalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcalde met een sublieme pass. Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović geeft de bal voor. van Hooijdonk springt en kopt de bal. Sojovský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Ostrowy 53%, Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 47%.
Naprzód Ostrowy - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 4:2