Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.12
  • Stadion: KGC Becik Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13880
KGC Becik Prawy Brzeg Szczecin
ndcc Tactiek ☆ ż2 ☆
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
8 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
61 gemiddelde waardering 67.5
excellent Schieten outstanding
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Karasiewicz geeft de bal voor. Raucherbrug heeft problemen om de bal te vangen. Raucherbrug probeert naar een medespeler te passen. Staňa heeft problemen om de bal te vangen. Staňa geeft de bal voor. Mortari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Raucherbrug is nu in balbezit. Krzewiński onderschept slim de pass. Miśkowiec onderschept slim de pass. Miśkowiec draait met de bal, schiet en ... Mortari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KGC Becik - Prawy Brzeg Szczecin 0:1

6e minuut.
Landaeta met een sublieme pass. Piedra is nu in balbezit. Met opzet legt Karasiewicz zijn tegenspeler op de grond. Karasiewicz krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Daar is Piedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz geeft een lange en hoge pass. Staňa bereikt de bal nog maar net als eerste. Staňa geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miśkowiec rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KGC Becik - Prawy Brzeg Szczecin 0:2

13e minuut.
Inworp. Mężyk met een snelle inworp. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta geeft de bal voor. Piedra krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Hamard geeft de bal voor. Kozdra is nu in balbezit. Brudzisz verovert de bal door een tackle van achteren. Brudzisz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KGC Becik - Prawy Brzeg Szczecin 1:2

21e minuut.
Sarantis geeft de bal voor. Staniewski kopt de bal weg. Mężyk is nu in balbezit. Mężyk geeft een lange en hoge pass. Piedra maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KGC Becik - Prawy Brzeg Szczecin 2:2

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lazizi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi geeft een lange en hoge pass. Raucherbrug maakt een snoekduik en kopt de bal. Mortari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Ozieriański is nu in balbezit. Ozieriański geeft een hoge lob. Skrobot speelt de bal door. Bánfi geeft een hoge lob. Raucherbrug springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sarantis speelt de bal door. Staňa is nu in balbezit. Staňa passt de bal zonder na te denken. Miśkowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkowiec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Skrobot bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobot passt de bal zonder na te denken. Staňa rent richting de bal. Staňa geeft de bal voor. Miśkowiec springt en kopt de bal. Mortari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Lazizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazizi met een sublieme pass. Ozieriański heeft problemen om de bal te vangen. Raucherbrug bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrzejak onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
KGC Becik - Prawy Brzeg Szczecin 2:3

36e minuut.
Skrobot verovert de bal door een tackle van achteren. Skrobot speelt de bal door. Staňa rent richting de bal. Staňa geeft een lange en hoge pass. Raucherbrug maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Karasiewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Staňa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staňa geeft een hoge lob. Krzewiński controleert de bal met de borst. Raucherbrug rent richting de bal. Mortari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Kozdra neemt vlug de vrije trap. Andrzejak kopt de bal weg. Staniewski heeft problemen om de bal te vangen. Miśkowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkowiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Sarantis is nu in balbezit. Sarantis speelt de bal door. Bánfi met een sublieme pass. Raucherbrug is nu in balbezit. Raucherbrug schiet op doel. Mortari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KGC Becik 73%, Prawy Brzeg Szczecin 27%.
KGC Becik - Prawy Brzeg Szczecin 2:3

54e minuut.
Hamard speelt de bal door. Staňa probeert naar een medespeler te passen. Miśkowiec rent richting de bal. Miśkowiec haalt uit met een fantastische trap. Mortari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KGC Becik - Prawy Brzeg Szczecin 2:4

58e minuut.
Miśkowiec is nu in balbezit. Andrzejak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miśkowiec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Andrzejak met een sublieme pass. Miśkowiec legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
KGC Becik - Prawy Brzeg Szczecin 2:5

69e minuut.
Andrzejak is nu in balbezit. Raucherbrug onderschept slim de pass. Hamard legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Raucherbrug is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miśkowiec zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Mortari bokst de bal weg. Paal!

79e minuut.
Karasiewicz onderschept slim de pass. Karasiewicz met een sublieme pass. Skrobot probeert naar een medespeler te passen. Lazizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazizi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Raucherbrug rent richting de bal. Krzewiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krzewiński geeft een lange en hoge pass. Piedra rent richting de bal. Piedra haalt uit met een fantastische trap. MacGhee bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Landaeta onderschept slim de pass. Landaeta passt de bal met de wreef. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra draait met de bal, schiet en ... Jajszczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Skrobot verovert de bal door een tackle van achteren. Skrobot met een sublieme pass. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi geeft de bal voor. Daar is Krzewiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mortari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KGC Becik 71%, Prawy Brzeg Szczecin 29%.
KGC Becik - Prawy Brzeg Szczecin 2:5