Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Centrostrzał Radom MALTAŃSCY WOJOWINICY
nowa exp Tactiek nówka
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
67.4 gemiddelde waardering 64.8
formidable Schieten excellent
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


3e minuut.
Varlan kopt de bal weg. Fornera met een sublieme pass. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak geeft een lange en hoge pass. Karkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Pałubicki bokst de bal weg. Radziszewski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrostrzał Radom - MALTAŃSCY WOJOWINICY 1:0

12e minuut.
Molak rent richting de bal. Molak passt de bal in één keer door. Fornera speelt de bal door. Karkowski is nu in balbezit. Karkowski draait met de bal, schiet en ... Pałubicki bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fornera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Radziszewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Pałubicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Lagrange geeft de bal voor. Filipski is nu in balbezit. Czader tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filipski raakt geblesseerd tijdens het duel. Filipski komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Centrostrzał Radom - MALTAŃSCY WOJOWINICY 1:1

28e minuut.
Adamczak is nu in balbezit. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Doncu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Filipski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Dobrovits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adamczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamczak draait met de bal, schiet en ... Dobrovits bokst de bal weg.

39e minuut.
Adamczak rent richting de bal. Czader bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamczak verovert de bal door een tackle van achteren. Adamczak geeft de bal voor. Filipski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrostrzał Radom 47%, MALTAŃSCY WOJOWINICY 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Centrostrzał Radom - MALTAŃSCY WOJOWINICY 1:1

46e minuut.
Balej komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ripley passt de bal in één keer door. Balej is nu in balbezit. Balej met een sublieme pass. Karkowski is nu in balbezit. Karkowski schiet op doel. Pałubicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Raj onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Klungelig pakt Meisingset de bal. Skręt speelt de bal door. Balej rent richting de bal. Balej geeft de bal voor. Radziszewski springt en kopt de bal. Pałubicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Prim komt het veld opgelopen. Peresztegi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ripley is nu in balbezit. Ripley passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Radziszewski de bal. Radziszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Sendra geeft een hoge lob. Ripley probeert naar een medespeler te passen. Balej rent richting de bal. Karkowski is nu in balbezit. Karkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pałubicki trapt de bal weg van het doel. Ripley kopt de bal weg. Karkowski is nu in balbezit. Karkowski draait met de bal, schiet en ... Pałubicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrostrzał Radom - MALTAŃSCY WOJOWINICY 2:1

74e minuut.
Sendra kopt de bal weg. Peresztegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adamczak krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Balej speelt de bal door. Ripley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripley passt de bal zonder na te denken. Fornera rent richting de bal. Fornera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrostrzał Radom - MALTAŃSCY WOJOWINICY 3:1

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Włoch komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrostrzał Radom 42%, MALTAŃSCY WOJOWINICY 58%.
Centrostrzał Radom - MALTAŃSCY WOJOWINICY 3:1