Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.12
  • Stadion: Grembox Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 47399
Gremkowce FC Nędza Team
Grem4132LWnr7 Tactiek 333
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 53.1
formidable Schieten good
outstanding Passen solid
excellent Verdedigen outstanding


6e minuut.
Kardynał bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyi is nu in balbezit. Szőnyi geeft de bal voor. Daar is Cikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cikowski draait met de bal, schiet en ... Gamarnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Szőnyi onderschept slim de pass. Szőnyi passt de bal in één keer door. Duval is nu in balbezit. Duval schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gremkowce FC - Nędza Team 1:0

9e minuut.
Duval passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Batrović de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fexeus. Fexeus krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Grzymkowski is nu in balbezit. Karavatellis verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Zygmunt zijn tegenspeler op de grond. Zygmunt krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval passt de bal in één keer door. Lentner probeert naar een medespeler te passen. Duval rent richting de bal. Duval haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Karavatellis geeft een hoge lob. Duval kopt de bal weg. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gremkowce FC - Nędza Team 2:0

22e minuut.
Zygmunt is nu in balbezit. Karavatellis verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Młynarczyk. Młynarczyk krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Lentner bereikt de bal nog maar net als eerste. Batrović is nu in balbezit. Batrović passt de bal met de wreef. Cikowski rent richting de bal. Cikowski haalt uit met een fantastische trap. Gamarnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Młynarczyk onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Żurkiewicz rent richting de bal. Batrović onderschept slim de pass. Batrović met een sublieme pass. Cikowski heeft problemen om de bal te vangen. Cikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gamarnik trapt de bal weg van het doel. Lentner kopt de bal weg. Batrović geeft een lange en hoge pass. Cikowski rent richting de bal. Cikowski haalt uit met een fantastische trap. Gamarnik bokst de bal weg.

33e minuut.
Batrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Batrović probeert naar een medespeler te passen. Duval rent richting de bal. Duval draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gremkowce FC - Nędza Team 3:0

35e minuut.
Çapraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Çapraz passt de bal in één keer door. Karavatellis rent richting de bal. Karavatellis geeft een hoge lob. Duval maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

40e minuut.
Karavatellis passt de bal in één keer door. Batrović heeft problemen om de bal te vangen. Batrović probeert naar een medespeler te passen. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gamarnik met een harde bal richting middenveld. Lentner kopt de bal weg. Duval rent richting de bal. Duval haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gremkowce FC 23%, Nędza Team 77%.
Gremkowce FC - Nędza Team 3:0

46e minuut.
Krynicki komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kędziora heeft problemen om de bal te vangen. Lentner met een sublieme pass. Batrović rent richting de bal. Batrović geeft een hoge lob. Cikowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gremkowce FC - Nędza Team 4:0

48e minuut.
Grzymkowski is nu in balbezit. Karavatellis verovert de bal door een tackle van achteren. Karavatellis geeft een hoge lob. Cikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duval is nu in balbezit. Duval schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gremkowce FC - Nędza Team 5:0

49e minuut.
Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavatellis verovert de bal door een tackle van achteren. Karavatellis passt de bal zonder na te denken. Cikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gremkowce FC - Nędza Team 6:0

53e minuut.
Batrović verovert de bal door een tackle van achteren. Batrović geeft een hoge lob. Duval kopt de bal weg. Cikowski is nu in balbezit. Cikowski haalt uit met een fantastische trap. Gamarnik bokst de bal weg.

55e minuut.
Çapraz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kędziora. Çapraz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karkoszka komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Çapraz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çapraz probeert naar een medespeler te passen. Batrović speelt de bal door. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Þórvaldsson komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Fexeus met de inworp. Żurkiewicz rent richting de bal. Duval onderschept slim de pass. Duval schiet op doel. Gamarnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gremkowce FC - Nędza Team 7:0

70e minuut.
Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duval raakt geblesseerd tijdens het duel. Misiewicz komt het veld opgelopen. Mings komt het veld opgelopen. Modry komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Nájera speelt de bal door. Batrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Batrović geeft een hoge lob. Cikowski rent richting de bal. Cikowski haalt uit met een fantastische trap. Gamarnik bokst de bal weg.

81e minuut.
Żurkiewicz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zygmunt de bal onder controle te krijgen. Cikowski rent richting de bal. Cikowski schiet op doel. Gamarnik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gremkowce FC - Nędza Team 8:0

83e minuut.
Lentner passt de bal met de wreef. Batrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Batrović geeft een hoge lob. Cikowski krijgt zijn hoofd ertegen. Gamarnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gremkowce FC - Nędza Team 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gremkowce FC 22%, Nędza Team 78%.
Gremkowce FC - Nędza Team 9:0