Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.12
  • Stadion: Red Bull Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 23373
WKS Celiny MKS Poręba
Wojtas Tactiek 4-1-2-1-2
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
65.5 gemiddelde waardering 64.5
formidable Schieten excellent
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen incredible


5e minuut.
Rivas probeert naar een medespeler te passen. Acanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Acanda speelt de bal door. Balicki rent richting de bal. Balicki schiet op doel. Jingyu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Grønli speelt de bal door. Kot is nu in balbezit. Kot passt de bal in één keer door. Martin is nu in balbezit. Martin schiet op doel. Mincă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Patikçi passt de bal zonder na te denken. Rivas rent richting de bal. Rivas passt de bal zonder na te denken. Balicki rent richting de bal. Balicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Jansen geeft de bal voor. Grønli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sancho. Sancho krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Hunya verovert de bal door een tackle van achteren. Kot geeft een hoge lob. Martin is nu in balbezit. Martin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Celiny - MKS Poręba 1:0

19e minuut.
Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancho passt de bal in één keer door. Bucur is nu in balbezit. Bucur schiet op doel. Jingyu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WKS Celiny - MKS Poręba 1:1

20e minuut.
Grønli probeert naar een medespeler te passen. Kot rent richting de bal. Kot passt de bal zonder na te denken. Martin rent richting de bal. Martin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Celiny - MKS Poręba 2:1

32e minuut.
Macdonald geeft de bal voor. Kot is nu in balbezit. Kot passt de bal zonder na te denken. Martin rent richting de bal. Martin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Giustiniano bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Martin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Celiny - MKS Poręba 3:1

36e minuut.
Kot kopt de bal weg. Martin heeft problemen om de bal te vangen. Giustiniano is nu in balbezit. Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Martin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hunya passt de bal zonder na te denken. Kot met een sublieme pass. Zawistowski rent richting de bal. Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Martin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Celiny - MKS Poręba 4:1

41e minuut.
Balicki rent richting de bal. Idziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas onderschept slim de pass. Rivas geeft de bal voor. Bucur springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sancho met een snelle inworp. Rivas speelt de bal door. Daar is Bucur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Celiny 43%, MKS Poręba 57%.
WKS Celiny - MKS Poręba 4:1

46e minuut.
Soncini komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Grønli met een sublieme pass. Kot is nu in balbezit. Kot passt de bal in één keer door. Martin rent richting de bal. Martin haalt uit met een fantastische trap. Mincă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Patikçi heeft problemen om de bal te vangen. Dick is nu in balbezit. Dick haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Celiny - MKS Poręba 5:1

72e minuut.
Patikçi kopt de bal weg. Grønli controleert de bal met de borst. Grønli geeft een lange en hoge pass. Dick krijgt zijn hoofd ertegen. Mincă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Celiny - MKS Poręba 6:1

79e minuut.
Rivas passt de bal met de wreef. Bucur bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak maakt een afschuwelijke overtreding. Idziak krijgt een gele kaart. Bucur is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Isle komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Martin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kot de bal. Kot passt de bal met de wreef. Martin speelt de bal door. Hunya geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hunya heeft problemen om de bal te vangen. Isle bereikt de bal nog maar net als eerste. Isle geeft een lange en hoge pass. Bucur is nu in balbezit. Bucur draait met de bal, schiet en ... Jingyu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Paneque de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Celiny - MKS Poręba 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Celiny 46%, MKS Poręba 54%.
WKS Celiny - MKS Poręba 6:2