Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.12
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 42000
Milan Club Polonia Zenit Chmielnik
masz wjeb Tactiek Zenit
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
64 gemiddelde waardering 64.4
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diagne Diop met een snelle inworp. Yunus is nu in balbezit. Yunus geeft een lange en hoge pass. Bolsonaro krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Jończy passt de bal in één keer door. Brkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Brkić passt de bal zonder na te denken. Wolters rent richting de bal. Wolters draait met de bal, schiet en ... De Waal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Diagne Diop speelt de bal door. Klungelig pakt Goglio de bal. Goglio geeft een hoge lob. Daar is Wolters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolters draait met de bal, schiet en ... De Waal bokst de bal weg. Daar is Ayaydın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pinot zal de hoekschop nemen. Klepacki kopt de bal weg. Sanidas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Jończy onderschept slim de pass. Jończy geeft de bal voor. Daar is Thomas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolters verovert de bal door een tackle van achteren. Wolters schiet op doel. De Waal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Yunus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bolsonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Jończy onderschept slim de pass. Yunus onderschept slim de pass. Yunus haalt uit met een fantastische trap. Xəlilli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Diagne Diop bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepacki probeert naar een medespeler te passen. Diagne Diop speelt de bal door. Bolsonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolsonaro haalt uit met een fantastische trap. Xəlilli bokst de bal weg.

31e minuut.
Tătar passt de bal in één keer door. Olías is nu in balbezit. Olías speelt de bal door. Yunus is nu in balbezit. Yunus schiet op doel. Xəlilli bokst de bal weg. Klungelig pakt Sigmarsson de bal. Bolsonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəlilli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bolsonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolsonaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan Club Polonia - Zenit Chmielnik 1:0

33e minuut.
Sigmarsson onderschept slim de pass. Sigmarsson geeft de bal voor. Ayaydın is nu in balbezit. García Márquez onderschept slim de pass. García Márquez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Klepacki passt de bal in één keer door. Diagne Diop is nu in balbezit. Diagne Diop met een sublieme pass. Yunus is nu in balbezit. Yunus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Klepacki de bal. Klepacki geeft een hoge lob. Bolsonaro rent richting de bal. Bolsonaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan Club Polonia 41%, Zenit Chmielnik 59%.
Milan Club Polonia - Zenit Chmielnik 1:0

46e minuut.
García Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ayaydın. García Márquez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pinot zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Thomas de bal. Wolters is nu in balbezit. Wolters haalt uit met een fantastische trap. De Waal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Thomas kopt de bal weg. Diagne Diop controleert de bal met de borst. Goglio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Goglio krijgt een gele kaart.

66e minuut.
García Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Morel begaat een overtreding. García Márquez raakt geblesseerd tijdens het duel. Pinot zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wolters krijgt zijn hoofd ertegen. De Waal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. García Márquez is nu in balbezit. García Márquez draait met de bal, schiet en ... De Waal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. García Márquez stond buitenspel. Bărbulescu komt het veld opgelopen. Kocharyan komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Olías bereikt de bal nog maar net als eerste. Olías geeft de bal voor. Kocharyan kopt de bal weg. Yunus rent richting de bal. Yunus schiet op doel. Xəlilli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Olías is nu in balbezit. Olías geeft een hoge lob. Yunus rent richting de bal. Yunus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan Club Polonia - Zenit Chmielnik 2:0

88e minuut.
Bărbulescu geeft een lange en hoge pass. Ayaydın is nu in balbezit. García Márquez verovert de bal door een tackle van achteren. García Márquez geeft een hoge lob. Wolters krijgt zijn hoofd ertegen. De Waal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan Club Polonia 50%, Zenit Chmielnik 50%.
Milan Club Polonia - Zenit Chmielnik 2:0