Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corleone73 LECHIA GDAŃSK
1,2 Tactiek BKS DO BOJU !!!!
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
25 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
67.5 gemiddelde waardering 67.2
outstanding Schieten formidable
formidable Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


6e minuut.
Porsborg kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandoval met een snelle inworp. Garović is nu in balbezit. Garović geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadwórny is nu in balbezit. Zadwórny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - LECHIA GDAŃSK 1:0

11e minuut.
Szpakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpakowski passt de bal met de wreef. Kneževiќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Svorada is nu in balbezit. Svorada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Casal kopt de bal weg. Sandoval speelt de bal door. Garović probeert naar een medespeler te passen. Leal is nu in balbezit. Leal haalt uit met een fantastische trap. Zorrilla bokst de bal weg. Zorrilla met een sublieme pass. Crainic kopt de bal weg. Zadwórny rent richting de bal. Zadwórny haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal haalt uit met een fantastische trap. Zorrilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Jałkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kurzynowski met een sublieme pass. Garović rent richting de bal. Garović geeft een hoge lob. Leal springt en kopt de bal. Zorrilla bokst de bal weg.

30e minuut.
Leal passt de bal zonder na te denken. Zadwórny rent richting de bal. Szpakowski maakt een afschuwelijke overtreding. Zadwórny raakt geblesseerd tijdens het duel. Zadwórny wilt de vrije trap nemen. Zorrilla bokst de bal weg.

32e minuut.
Sandoval met een snelle inworp. Garović bereikt de bal nog maar net als eerste. Garović geeft een hoge lob. Zadwórny krijgt zijn hoofd ertegen. Zorrilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - LECHIA GDAŃSK 2:0

36e minuut.
Łachacz met een harde bal richting middenveld. Sandoval kopt de bal weg. Kozłowski speelt de bal door. Maierbode rent richting de bal. Maierbode geeft een hoge lob. Łachacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Svorada springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - LECHIA GDAŃSK 2:1

38e minuut.
Porsborg geeft de bal voor. Inworp. Sandoval met de inworp. Garović geeft een lange en hoge pass. Leal krijgt zijn hoofd ertegen. Zorrilla bokst de bal weg. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadwórny verovert de bal door een tackle van achteren. Zadwórny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - LECHIA GDAŃSK 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corleone73 36%, LECHIA GDAŃSK 64%.
Corleone73 - LECHIA GDAŃSK 3:1

48e minuut.
Jałkiewicz is nu in balbezit. Jałkiewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Svorada de bal. Svorada draait met de bal, schiet en ... Łachacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - LECHIA GDAŃSK 3:2

53e minuut.
Crainic bereikt de bal nog maar net als eerste. Crainic probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Chi rent richting de bal. Hoàng Chi geeft een lange en hoge pass. Leal krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - LECHIA GDAŃSK 4:2

55e minuut.
Leal rent richting de bal. Leal passt de bal in één keer door. Hoàng Chi rent richting de bal. Hoàng Chi geeft de bal voor. Zadwórny krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Leal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zadwórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Chi met een sublieme pass. Zadwórny is nu in balbezit. Zadwórny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kurzynowski passt de bal in één keer door. Kozłowski onderschept slim de pass. Garović kan de bal niet met de borst controleren. Garović geeft de bal voor. Leal krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Masztalski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Maierbode met een snelle inworp. Jałkiewicz is nu in balbezit. Jałkiewicz geeft een hoge lob. Laguinge kopt de bal weg. Łachacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Polanowski kan de bal niet met de borst controleren. Svorada is nu in balbezit. Svorada haalt uit met een fantastische trap. Łachacz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - LECHIA GDAŃSK 4:3

63e minuut.
Jałkiewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sandoval. Jałkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Kozłowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jałkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzynowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jałkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Masztalski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Garović met een snelle inworp. Porsborg is nu in balbezit. Leal onderschept slim de pass. Leal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - LECHIA GDAŃSK 5:3

82e minuut.
Garović probeert naar een medespeler te passen. Leal rent richting de bal. Leal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zadwórny de bal. Zadwórny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kurzynowski speelt de bal door. Hoàng Chi rent richting de bal. Hoàng Chi geeft een lange en hoge pass. Zadwórny maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - LECHIA GDAŃSK 6:3

87e minuut.
Zadwórny krijgt zijn hoofd ertegen. Zorrilla probeert naar een medespeler te passen. Sandoval kopt de bal weg. Klungelig pakt Kozłowski de bal. Garović geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Maierbode speelt de bal door. Jałkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Garović begaat een overtreding. Garović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corleone73 35%, LECHIA GDAŃSK 65%.
Corleone73 - LECHIA GDAŃSK 6:3