Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Żmigrodzianka Fc Guners
Główna Tactiek Guners 442
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
41.2 gemiddelde waardering 63.8
goed Schieten uitmuntend
matig Passen formidabel
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Tlen probeert de bal met de borst te controleren. Tlen met een sublieme pass. Altaylı rent richting de bal. Altaylı geeft een lange en hoge pass. Bergh springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Fc Guners 0:1

3e minuut.
Kondraciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondraciuk probeert naar een medespeler te passen. Mughione rent richting de bal. Mughione haalt uit met een fantastische trap. Rygorowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Fc Guners 0:2

10e minuut.
Majkut is nu in balbezit. Kondraciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Kondraciuk met een sublieme pass. Bergh is nu in balbezit. Bergh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ivanov passt de bal met de wreef. Mughione rent richting de bal. Klungelig pakt Mughione de bal. Mughione schiet op doel. Rygorowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Fc Guners 0:3

17e minuut.
Majkut probeert de bal aan de voet te houden. Arzoglou kopt de bal weg. Przerada is nu in balbezit. Przerada geeft een hoge lob. Bergh krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kondraciuk is nu in balbezit. Kondraciuk geeft een lange en hoge pass. Mughione bereikt de bal nog maar net als eerste. Mughione schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Fc Guners 0:4

25e minuut.
Klungelig pakt Kondraciuk de bal. Kondraciuk geeft een lange en hoge pass. Mughione is nu in balbezit. Mughione haalt uit met een fantastische trap. Rygorowicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Kondraciuk met een sublieme pass. Przerada rent richting de bal. Przerada geeft een lange en hoge pass. Bergh springt en kopt de bal. Rygorowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Fc Guners 0:5

33e minuut.
Mughione passt de bal zonder na te denken. Przerada is nu in balbezit. Przerada geeft een hoge lob. Bergh krijgt zijn hoofd ertegen. Rygorowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Fc Guners 0:6

35e minuut.
Kondraciuk geeft de bal voor. Labuda kopt de bal weg. Daar is Przerada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przerada geeft een lange en hoge pass. Bergh krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Bumbak probeert naar een medespeler te passen. Altaylı is nu in balbezit. Altaylı geeft een hoge lob. Bergh is nu in balbezit. Bergh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Izdebski geeft een lange en hoge pass. Mughione bereikt de bal nog maar net als eerste. Mughione heeft problemen om de bal te vangen. Mughione schiet op doel. Rygorowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Fc Guners 0:7

43e minuut.
Kondraciuk heeft problemen om de bal te vangen. Kondraciuk geeft een lange en hoge pass. Bergh kopt de bal weg. Mughione rent richting de bal. Mughione draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Fc Guners 0:8

45e minuut.
Przerada bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerada geeft een hoge lob. Mughione bereikt de bal nog maar net als eerste. Mughione schiet op doel. Rygorowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Fc Guners 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żmigrodzianka 69%, Fc Guners 31%.
KS Żmigrodzianka - Fc Guners 0:9

46e minuut.
Altaylı rent richting de bal. Altaylı geeft een lange en hoge pass. Mughione kopt de bal weg. Kondraciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondraciuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Kondraciuk passt de bal in één keer door. Przerada rent richting de bal. Przerada met een sublieme pass. Mughione is nu in balbezit. Mughione schiet op doel. Rygorowicz bokst de bal weg.

51e minuut.
Kondraciuk probeert naar een medespeler te passen. Altaylı is nu in balbezit. Altaylı geeft een hoge lob. Mughione maakt een snoekduik en kopt de bal. Rygorowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Fc Guners 0:10

55e minuut.
Przerada geeft de bal voor. Rygorowicz probeert naar een medespeler te passen. Ivanov kopt de bal weg. Daar is Mughione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mughione haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Ivanov passt de bal met de wreef. Kondraciuk rent richting de bal. Kondraciuk passt de bal in één keer door. Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergh schiet op doel. Rygorowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Fc Guners 0:11

67e minuut.
Ivanov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Altaylı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altaylı passt de bal met de wreef. Bergh is nu in balbezit. Bergh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bergh heeft problemen om de bal te vangen. Bergh schiet op doel. Rygorowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Fc Guners 0:12

71e minuut.
Inworp. Grabiec komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kondraciuk is nu in balbezit. Kondraciuk geeft een hoge lob. Grabiec kopt de bal weg. Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grabiec is nu in balbezit. Grabiec haalt uit met een fantastische trap. Rygorowicz bokst de bal weg.

74e minuut.
Lejnert kopt de bal weg. Bumbak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumbak geeft een lange en hoge pass. Bergh is nu in balbezit. Bergh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ivanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaworowski rent richting de bal. Kondraciuk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kondraciuk krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Przerada bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerada geeft een hoge lob. Bergh is nu in balbezit. Bergh draait met de bal, schiet en ... Rygorowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Fc Guners 0:13

79e minuut.
Altaylı passt de bal in één keer door. Kondraciuk rent richting de bal. Kondraciuk passt de bal met de wreef. Grabiec is nu in balbezit. Grabiec haalt uit met een fantastische trap. Rygorowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Kondraciuk rent richting de bal. Kondraciuk passt de bal zonder na te denken. Apaçık verovert de bal door een tackle van achteren. Bergh is nu in balbezit. Bergh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Altaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Altaylı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Tlen met een sublieme pass. Altaylı is nu in balbezit. Altaylı met een sublieme pass. Bergh rent richting de bal. Bergh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Fc Guners 0:14

85e minuut.
Stylak passt de bal in één keer door. Kondraciuk speelt de bal door. Grabiec is nu in balbezit. Grabiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Fc Guners 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żmigrodzianka 76%, Fc Guners 24%.
KS Żmigrodzianka - Fc Guners 0:15