Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS 1911 Włocławek FC GRZYBEK #2
liga 5-3-2 Tactiek IIIIIIIIIII
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
68.2 gemiddelde waardering 59.6
outstanding Schieten very good
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen very good


3e minuut.
Bekirowski passt de bal met de wreef. Drašković rent richting de bal. Drašković passt de bal met de wreef. Całko rent richting de bal. Całko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Rybáň heeft problemen om de bal te vangen. Rybáň verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bekirowski met de inworp. Ferrando geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Całko rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Serenelli ... Strafschop! Serenelli krijgt een gele kaart. Całko raakt geblesseerd tijdens het duel. Seyidsoy kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS 1911 Włocławek - FC GRZYBEK #2 1:0

12e minuut.
Całko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Llorens. Całko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bekirowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Seyidsoy krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Drašković met een sublieme pass. Bekirowski heeft problemen om de bal te vangen. Bekirowski geeft de bal voor. Seyidsoy rent richting de bal. Seyidsoy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Šakalnis is nu in balbezit. Attuati is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tolun. Tolun krijgt een gele kaart. Attuati is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prandin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Attuati krijgt zijn hoofd ertegen. Altındiş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Drašković met een sublieme pass. Seyidsoy rent richting de bal. Całko bereikt de bal nog maar net als eerste. Całko haalt uit met een fantastische trap. Ortíz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Ferrando met een sublieme pass. Bekirowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekirowski passt de bal zonder na te denken. Drašković is nu in balbezit. Drašković geeft een hoge lob. Ortíz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drašković met de inworp. Pardo Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo Calvo geeft de bal voor. Seyidsoy krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Babiarz kopt de bal weg. Ferrando heeft problemen om de bal te vangen. Ferrando passt de bal in één keer door. Seyidsoy is nu in balbezit. Seyidsoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pardo Calvo kopt de bal weg. Drašković is nu in balbezit. Drašković passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Seyidsoy de bal. Seyidsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS 1911 Włocławek - FC GRZYBEK #2 2:0

38e minuut.
Llorens geeft een hoge lob. Inworp. Bekirowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferrando geeft een lange en hoge pass. Całko springt en kopt de bal. Ortíz bokst de bal weg.

42e minuut.
Bekirowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rybáň. Bekirowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bekirowski met een snel genomen vrije trap. Całko maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Ferrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrando passt de bal met de wreef. Drašković probeert naar een medespeler te passen. Całko bereikt de bal nog maar net als eerste. Całko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS 1911 Włocławek 33%, FC GRZYBEK #2 67%.
WKS 1911 Włocławek - FC GRZYBEK #2 2:0

55e minuut.
Doeltrap. Lévy komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čarapić komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Tortolero rent richting de bal. Tortolero geeft een hoge lob. Lévy met een sublieme pass. Daar is Čarapić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čarapić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Lévy is nu in balbezit. Lévy speelt de bal door. Seyidsoy rent richting de bal. Čarapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čarapić haalt uit met een fantastische trap. Ortíz bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ferrando passt de bal met de wreef. Babiarz heeft problemen om de bal te vangen. Babiarz passt de bal in één keer door. Drašković is nu in balbezit. Drašković geeft een lange en hoge pass. Ortíz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Čarapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Serenelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Čarapić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Seyidsoy zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ortíz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS 1911 Włocławek - FC GRZYBEK #2 3:0

76e minuut.
Šakalnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder is nu in balbezit. Moder passt de bal in één keer door. Attuati is nu in balbezit. Attuati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS 1911 Włocławek - FC GRZYBEK #2 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS 1911 Włocławek 25%, FC GRZYBEK #2 75%.
WKS 1911 Włocławek - FC GRZYBEK #2 3:1