Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Ruda Slaska Czapury OKS Kulos
4-2-4 Tactiek KULOS!
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
67 gemiddelde waardering 65.9
formidable Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


5e minuut.
Conrads onderschept slim de pass. Liberda speelt de bal door. Stăvaru heeft problemen om de bal te vangen. Stăvaru geeft een lange en hoge pass. Durok krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Durok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cutrì geeft een hoge lob. Trentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke onderschept slim de pass. Burke haalt uit met een fantastische trap. Balbuena bokst de bal weg. Daar is Grygo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Ruda Slaska - Czapury OKS Kulos 1:0

14e minuut.
Liberda rent richting de bal. Liberda geeft een lange en hoge pass. Skuza kopt de bal weg. Durok rent richting de bal. Durok draait met de bal, schiet en ... Þórsteinsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Śnieżek speelt de bal door. Bolimowski rent richting de bal. Delijewski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Delijewski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Delijewski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bolimowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Liberda met een snel genomen vrije trap. Durok krijgt zijn hoofd ertegen. Þórsteinsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Liberda speelt de bal door. Durok is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Liberda zal de hoekschop nemen. Sıla maakt een snoekduik en kopt de bal. Þórsteinsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Stăvaru met een sublieme pass. Liberda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tejada speelt de bal door. Skuza is nu in balbezit. Skuza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Skuza rent richting de bal. Śnieżek onderschept slim de pass. Śnieżek geeft een hoge lob. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tejada passt de bal zonder na te denken. Liberda speelt de bal door. Stăvaru met een sublieme pass. Skuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Daar is Liberda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liberda passt de bal in één keer door. Skuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Ruda Slaska - Czapury OKS Kulos 1:1

37e minuut.
Śnieżek geeft de bal voor. Sıla is nu in balbezit. Burke begaat een overtreding. Burke krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Durok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cutrì begaat een overtreding. Durok is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Liberda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Durok springt en kopt de bal. Þórsteinsson bokst de bal weg.

39e minuut.
Daar is Alderweireld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejada geeft een lange en hoge pass. Durok is nu in balbezit. Durok haalt uit met een fantastische trap. Þórsteinsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Cutrì geeft de bal voor. Trentini probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burke. Burke krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

43e minuut.
Liberda is nu in balbezit. Liberda passt de bal in één keer door. Durok is nu in balbezit. Durok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Ruda Slaska - Czapury OKS Kulos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Ruda Slaska 65%, Czapury OKS Kulos 35%.
TS Ruda Slaska - Czapury OKS Kulos 1:2

51e minuut.
Skuza is nu in balbezit. Conrads onderschept slim de pass. Conrads geeft de bal voor. Enciu rent richting de bal. Enciu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Skuza passt de bal zonder na te denken. Tejada rent richting de bal. Tejada passt de bal in één keer door. Durok is nu in balbezit. Durok haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Skuza krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chiniewicz komt het veld opgelopen. Zabawa neemt de hoekschop. Enciu maakt een snoekduik en kopt de bal. Balbuena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Ruda Slaska - Czapury OKS Kulos 2:2

80e minuut.
Inworp. Sadek komt het veld opgelopen. Zieńczuk komt het veld opgelopen.

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ukleja komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Ruda Slaska 43%, Czapury OKS Kulos 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TS Ruda Slaska - Czapury OKS Kulos 2:2