Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chicago-fire *Lechia Gdańsk*
OOO Tactiek new
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
63.5 gemiddelde waardering 53.5
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Zanchet controleert de bal met de borst. Prillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zanchet naar de kleedkamers voor een vroege douche.

7e minuut.
Czeski trapt de bal weg van het doel. Açıkkanat kopt de bal weg. Radostinov rent richting de bal. Radostinov geeft een lange en hoge pass. Puchalski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Illyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat met een sublieme pass. Puchalski rent richting de bal. Puchalski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Conversano probeert naar een medespeler te passen. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drabis. Gamarra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Conversano komt bij de bal en schiet. Gunchak bokst de bal weg.

17e minuut.
Czeski probeert naar een medespeler te passen. Conversano rent richting de bal. Conversano passt de bal in één keer door. Gamarra rent richting de bal. Gamarra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gunchak met een harde bal richting middenveld. Radostinov kopt de bal weg. Szwarc met een sublieme pass. Puchalski is nu in balbezit. Puchalski schiet op doel. Oryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Conversano geeft de bal voor. Daar is Prillos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prillos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Puchalski de bal. Puchalski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - *Lechia Gdańsk* 1:0

23e minuut.
Klinik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Radostinov met een snelle inworp. Cambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambo draait met de bal, schiet en ... Oryszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Pálfy kopt de bal weg. Klungelig pakt Conversano de bal. Radostinov geeft een hoge lob. Conversano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Puchalski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Illyés is nu in balbezit. Illyés geeft de bal voor. Klungelig pakt Prillos de bal. Gamarra rent richting de bal. Gamarra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Prillos met een sublieme pass. Bicheru rent richting de bal. Radostinov begaat een overtreding. Radostinov krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Bulvas met de inworp. Cambo is nu in balbezit. Cambo geeft een hoge lob. Puchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchalski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Biscay speelt de bal door. Radostinov rent richting de bal. Radostinov geeft een lange en hoge pass. Puchalski springt en kopt de bal. Oryszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - *Lechia Gdańsk* 2:0

36e minuut.
Puchalski is nu in balbezit. Baylón rent richting de bal. Puchalski verovert de bal door een tackle van achteren. Puchalski schiet op doel. Oryszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - *Lechia Gdańsk* 3:0

38e minuut.
Prillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Prillos passt de bal in één keer door. Radostinov is nu in balbezit. Radostinov geeft een hoge lob. Puchalski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Radostinov is nu in balbezit. Radostinov passt de bal met de wreef. Cambo is nu in balbezit. Cambo draait met de bal, schiet en ... Baylón probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Puchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwarc is nu in balbezit. Szwarc geeft een hoge lob. Gamarra rent richting de bal. Gamarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - *Lechia Gdańsk* 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chicago-fire 30%, *Lechia Gdańsk* 70%.
chicago-fire - *Lechia Gdańsk* 3:1

71e minuut.
Doeltrap. Kopertowski komt het veld opgelopen. Oryszko trapt de bal weg. Açıkkanat kopt de bal weg. Radostinov is nu in balbezit. Radostinov geeft een lange en hoge pass. Puchalski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Cambo is nu in balbezit. Puchalski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Illyés. Illyés krijgt een gele kaart. Puchalski raakt geblesseerd tijdens het duel. Conde komt het veld opgelopen. Açıkkanat komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Puchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchalski schiet op doel. Oryszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Conde speelt de bal door. Volnerman is nu in balbezit. Volnerman geeft een hoge lob. Puchalski rent richting de bal. Puchalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - *Lechia Gdańsk* 4:1

82e minuut.
Radostinov is nu in balbezit. Bicheru begaat een overtreding. Radostinov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grzebinoga komt het veld opgelopen. Csák komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Biscay kan de bal niet met de borst controleren. Biscay met een sublieme pass. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopertowski geeft een hoge lob. Puchalski springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chicago-fire 41%, *Lechia Gdańsk* 59%.
chicago-fire - *Lechia Gdańsk* 4:1