Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.13
  • Stadion: Leśna Polana
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 43046
ŻNIWIARZE SMUTKU Team Tsubasa
lol_442P_2 Tactiek taktyka2
54% Balbezit 46%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
63.6 gemiddelde waardering 64.8
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


9e minuut.
Protasiewicz rent richting de bal. Schindler onderschept slim de pass. Schindler geeft een hoge lob. Rolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolha draait met de bal, schiet en ... Mielcarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stjepić rent richting de bal. Ráth onderschept slim de pass. Rolha rent richting de bal. Rolha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - Team Tsubasa 0:1

14e minuut.
Arrarte rent richting de bal. Arrarte geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brykała met de inworp. Pawełek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński geeft een hoge lob. Daar is Thomen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stjepić is nu in balbezit. Stjepić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - Team Tsubasa 0:2

30e minuut.
Sinclair onderschept slim de pass. Sinclair speelt de bal door. Thomen is nu in balbezit. Thomen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Wojtczak heeft problemen om de bal te vangen. Stjepić rent richting de bal. Targoś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stjepić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Stjepić neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Siltaniemi passt de bal met de wreef. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz met een sublieme pass. Protasiewicz is nu in balbezit. Protasiewicz schiet op doel. Borubar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Pazienza kopt de bal weg. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair passt de bal zonder na te denken. Thomen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIWIARZE SMUTKU 59%, Team Tsubasa 41%.
ŻNIWIARZE SMUTKU - Team Tsubasa 0:2

46e minuut.
Arrarte geeft een hoge lob. Thomen is nu in balbezit. Strelkov geeft een hoge lob. Stjepić springt en kopt de bal. Mielcarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Brykała rent richting de bal. Brykała passt de bal in één keer door. Pawełek speelt de bal door. Protasiewicz is nu in balbezit. Protasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - Team Tsubasa 1:2

59e minuut.
Inworp. Sharan komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Pazienza verovert de bal door een tackle van achteren. Pazienza probeert naar een medespeler te passen. Schindler bereikt de bal nog maar net als eerste. Protasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Protasiewicz schiet op doel. Borubar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Sharan geeft de bal voor. Stjepić probeert de bal aan de voet te houden. Ráth bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharan onderschept slim de pass. Sharan haalt uit met een fantastische trap. Mielcarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Strelkov geeft de bal voor. Stjepić kopt de bal weg. Rolha rent richting de bal. Rolha draait met de bal, schiet en ... Mielcarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - Team Tsubasa 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIWIARZE SMUTKU 58%, Team Tsubasa 42%.
ŻNIWIARZE SMUTKU - Team Tsubasa 1:3