Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.13
  • Stadion: Fc Guners Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 42000
Fc Guners LECHIA GDAŃSK
Guners 442 Tactiek BKS DO BOJU !!!!
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.1 gemiddelde waardering 66.2
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Altaylı met een sublieme pass. Ivanov rent richting de bal. Altaylı rent richting de bal. Altaylı geeft een hoge lob. Mughione krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Maierbode bereikt de bal nog maar net als eerste. Maierbode geeft een hoge lob. Izdebski probeert de bal aan de voet te houden. Pettorossi springt en kopt de bal. Beltrán probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kneževiќ geeft een lange en hoge pass. Izdebski heeft problemen om de bal te vangen. Maierbode geeft een hoge lob. Tabata rent richting de bal. Tabata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Guners - LECHIA GDAŃSK 0:1

24e minuut.
Mughione passt de bal met de wreef. Altaylı is nu in balbezit. Altaylı probeert naar een medespeler te passen. Bergh rent richting de bal. Bergh draait met de bal, schiet en ... Zorrilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mughione controleert de bal met de borst. Mughione haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Guners - LECHIA GDAŃSK 1:1

30e minuut.
Daar is Porsborg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mughione rent richting de bal. Porsborg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Porsborg krijgt een gele kaart. Mughione is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Altaylı komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ivanov speelt de bal door. Altaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Altaylı geeft een lange en hoge pass. Mughione krijgt zijn hoofd ertegen. Zorrilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Guners - LECHIA GDAŃSK 2:1

39e minuut.
Kneževiќ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kneževiќ passt de bal in één keer door. Maierbode met een sublieme pass. Pettorossi heeft problemen om de bal te vangen. Pettorossi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bergh heeft problemen om de bal te vangen. Bergh met een sublieme pass. Altaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Altaylı geeft de bal voor. Mughione springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Guners - LECHIA GDAŃSK 3:1

44e minuut.
Kneževiќ geeft de bal voor. Pettorossi kopt de bal weg. Maierbode bereikt de bal nog maar net als eerste. Maierbode geeft een hoge lob. Pettorossi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Toro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Guners 54%, LECHIA GDAŃSK 46%.
Fc Guners - LECHIA GDAŃSK 3:1

55e minuut.
Inworp. Tenkhoff komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Altaylı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zwartkruis komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Daar is Porsborg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mughione begaat een overtreding. Porsborg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mirwa komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Maierbode met een sublieme pass. Jałkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałkiewicz geeft een lange en hoge pass. Pettorossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettorossi schiet op doel. Beltrán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bumbak onderschept slim de pass. Jałkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałkiewicz geeft de bal voor. Pettorossi is nu in balbezit. Pettorossi haalt uit met een fantastische trap. Beltrán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Inworp. Grabiec komt het veld opgelopen. Masztalski komt het veld opgelopen. Pichler komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ivanov passt de bal in één keer door. Mirwa heeft problemen om de bal te vangen. Mirwa probeert naar een medespeler te passen. Grabiec is nu in balbezit. Grabiec haalt uit met een fantastische trap. Toro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Kneževiќ is nu in balbezit. Kneževiќ passt de bal in één keer door. Jałkiewicz is nu in balbezit. Jałkiewicz geeft een lange en hoge pass. Pettorossi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Guners 53%, LECHIA GDAŃSK 47%.
Fc Guners - LECHIA GDAŃSK 3:1