Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Żmigrodzianka Corleone73
Główna Tactiek 1,2
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
67.3 gemiddelde waardering 64.7
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


3e minuut.
Sztramko kopt de bal weg. Sandoval heeft problemen om de bal te vangen. Kufieta rent richting de bal. Kufieta draait met de bal, schiet en ... Dulanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Corleone73 1:0

7e minuut.
Garović is nu in balbezit. Wojdyga verovert de bal door een tackle van achteren. Wojdyga speelt de bal door. Callewaert is nu in balbezit. Callewaert schiet op doel. Paal!

16e minuut.
Bordeian met een sublieme pass. Męczywór bereikt de bal nog maar net als eerste. Męczywór speelt de bal door. Zadwórny heeft problemen om de bal te vangen. Zadwórny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Garović is nu in balbezit. Garović geeft de bal voor. Galatoulas heeft problemen om de bal te vangen. Zadwórny is nu in balbezit. Zadwórny schiet op doel. Miceli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zadwórny rent richting de bal. Zadwórny haalt uit met een fantastische trap. Miceli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Wojdyga speelt de bal door. Callewaert rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurzynowski. Kurzynowski krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Bożeszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożeszkowski geeft een lange en hoge pass. Kufieta rent richting de bal. Kufieta draait met de bal, schiet en ... Dulanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Corleone73 2:0

33e minuut.
Praski met een sublieme pass. Callewaert rent richting de bal. Kurzynowski begaat een overtreding. Kurzynowski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Callewaert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Callewaert met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Neubarth geeft een hoge lob. Węgrzyn kopt de bal weg. Węgrzyn rent richting de bal. Węgrzyn schiet op doel. Dulanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Corleone73 3:0

36e minuut.
Neubarth passt de bal met de wreef. Spătaru met een sublieme pass. Klungelig pakt Callewaert de bal. Callewaert geeft een hoge lob. Węgrzyn maakt een snoekduik en kopt de bal. Dulanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sztramko probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Chi speelt de bal door. Zadwórny rent richting de bal. Zadwórny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żmigrodzianka 55%, Corleone73 45%.
KS Żmigrodzianka - Corleone73 3:0

49e minuut.
Polanowski passt de bal met de wreef. Hoàng Chi rent richting de bal. Hoàng Chi geeft een lange en hoge pass. Zadwórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadwórny schiet op doel. Miceli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Charytanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Charytanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Neubarth passt de bal zonder na te denken. Węgrzyn is nu in balbezit. Praski rent richting de bal. Praski schiet op doel. Dulanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Praski rent richting de bal. Praski passt de bal in één keer door. Daar is Callewaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Callewaert schiet op doel. Dulanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Dulanowski speelt de bal door. Garović kopt de bal weg. Spătaru geeft een hoge lob. Węgrzyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Callewaert passt de bal zonder na te denken. Węgrzyn is nu in balbezit. Kufieta is nu in balbezit. Węgrzyn is nu in balbezit. Węgrzyn schiet op doel. Dulanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Callewaert probeert naar een medespeler te passen. Węgrzyn is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Callewaert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kufieta maakt een snoekduik en kopt de bal. Dulanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Praski passt de bal met de wreef. Callewaert rent richting de bal. Callewaert geeft een hoge lob. Węgrzyn krijgt zijn hoofd ertegen. Dulanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Corleone73 4:0

86e minuut.
Praski met een sublieme pass. Callewaert heeft problemen om de bal te vangen. Callewaert passt de bal in één keer door. Węgrzyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Spătaru kopt de bal weg. Praski heeft problemen om de bal te vangen. Praski passt de bal in één keer door. Callewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Callewaert draait met de bal, schiet en ... Dulanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Męczywór met de inworp. Sztramko kan de bal niet met de borst controleren. Kufieta is nu in balbezit. Kufieta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żmigrodzianka 34%, Corleone73 66%.
KS Żmigrodzianka - Corleone73 4:0