Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.13
  • Stadion: Leśna Polana
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 42513
ŻNIWIARZE SMUTKU chicago-fire
lol_2.1 Tactiek OOO
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
62.9 gemiddelde waardering 66.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Radostinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radostinov passt de bal met de wreef. Cambo is nu in balbezit. Radostinov is nu in balbezit. Radostinov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Biscay geeft een lange en hoge pass. Açıkkanat is nu in balbezit. Açıkkanat passt de bal in één keer door. Radostinov geeft de bal voor. Puchalski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Karasiewicz passt de bal met de wreef. Pálfy probeert naar een medespeler te passen. Cambo rent richting de bal. Puchalski is nu in balbezit. Puchalski draait met de bal, schiet en ... Mielcarek bokst de bal weg.

37e minuut.
Papciak verovert de bal door een tackle van achteren. Papciak met een sublieme pass. Açıkkanat met een sublieme pass. Cambo is nu in balbezit. Cambo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - chicago-fire 0:1

42e minuut.
Prillos controleert de bal met de borst. Açıkkanat probeert naar een medespeler te passen. Radostinov met een sublieme pass. Cambo is nu in balbezit. Cambo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIWIARZE SMUTKU 57%, chicago-fire 43%.
ŻNIWIARZE SMUTKU - chicago-fire 0:1

46e minuut.
Papciak probeert naar een medespeler te passen. Siltaniemi is nu in balbezit. Siltaniemi passt de bal met de wreef. Brykała is nu in balbezit. Brykała geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Radostinov onderschept slim de pass. Radostinov geeft een lange en hoge pass. Puchalski kopt de bal weg. Cambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Papciak probeert naar een medespeler te passen. Protasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prillos maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Prillos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Prillos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

55e minuut.
Gunchak met een sublieme pass. Karasiewicz met een sublieme pass. Siltaniemi speelt de bal door. Gałuszyński is nu in balbezit. Gałuszyński draait met de bal, schiet en ... Gunchak bokst de bal weg.

58e minuut.
Pálfy speelt de bal door. Açıkkanat rent richting de bal. Açıkkanat passt de bal zonder na te denken. Cambo is nu in balbezit. Cambo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Gałuszyński onderschept slim de pass. Brykała is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brykała met een snelle inworp. Karasiewicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Biscay met een sublieme pass. Drabis is nu in balbezit. Protasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszyński rent richting de bal. Gałuszyński schiet op doel. Gunchak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Açıkkanat passt de bal met de wreef. Pálfy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfy speelt de bal door. Cambo is nu in balbezit. Cambo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIWIARZE SMUTKU 54%, chicago-fire 46%.
ŻNIWIARZE SMUTKU - chicago-fire 0:1