Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Żmigrodzianka LECHIA GDAŃSK
Główna Tactiek OGIEŃ RURA
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
66.9 gemiddelde waardering 68.5
formidable Schieten very good
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Kufieta onderschept slim de pass. Węgrzyn rent richting de bal. Maierbode tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Węgrzyn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Praski komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Pettorossi rent richting de bal. Świerczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Świerczewski speelt de bal door. Węgrzyn is nu in balbezit. Węgrzyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pahuara rent richting de bal. Pahuara geeft de bal voor. Klungelig pakt Kufieta de bal. Maierbode geeft de bal voor. Pettorossi krijgt zijn hoofd ertegen. Miceli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Bożeszkowski rent richting de bal. Bożeszkowski passt de bal met de wreef. Praski speelt de bal door. Klungelig pakt Callewaert de bal. Callewaert geeft de bal voor. Zorrilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Brychczy heeft problemen om de bal te vangen. Brychczy geeft de bal voor. Ermoyan kopt de bal weg. Pettorossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettorossi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Bożeszkowski kopt de bal weg. Spătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Spătaru probeert naar een medespeler te passen. Callewaert is nu in balbezit. Callewaert geeft de bal voor. Zorrilla bokst de bal weg.

24e minuut.
Maierbode kopt de bal weg. Spătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Spătaru passt de bal met de wreef. Węgrzyn rent richting de bal. Węgrzyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - LECHIA GDAŃSK 1:0

28e minuut.
Bożeszkowski rent richting de bal. Bożeszkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pichler de bal. Węgrzyn rent richting de bal. Węgrzyn haalt uit met een fantastische trap. Zorrilla bokst de bal weg.

30e minuut.
Callewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Brychczy is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jałkiewicz zal de hoekschop nemen. Brychczy springt en kopt de bal. Miceli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Daar is Jałkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jałkiewicz geeft een hoge lob. Ermoyan is nu in balbezit. Brychczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Brychczy haalt uit met een fantastische trap. Miceli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żmigrodzianka 44%, LECHIA GDAŃSK 56%.
KS Żmigrodzianka - LECHIA GDAŃSK 1:0

52e minuut.
Pettorossi onderschept slim de pass. Świerczewski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pettorossi de bal onder controle te krijgen. Szpakowski kopt de bal weg. Jałkiewicz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Jałkiewicz kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ermoyan stond buitenspel. Świerczewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Węgrzyn rent richting de bal. Węgrzyn schiet op doel. Zorrilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Buitenspel voor Pettorossi. Goede buitenspelval van de verdediging. Wroński komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toro komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Masztalski komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Bożeszkowski passt de bal zonder na te denken. Spătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Spătaru passt de bal met de wreef. Węgrzyn rent richting de bal. Węgrzyn draait met de bal, schiet en ... Toro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Jałkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałkiewicz passt de bal zonder na te denken. Masztalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztalski draait met de bal, schiet en ... Miceli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Żmigrodzianka - LECHIA GDAŃSK 1:1

89e minuut.
Callewaert heeft problemen om de bal te vangen. Callewaert geeft de bal voor. Kufieta kopt de bal weg. Węgrzyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żmigrodzianka 44%, LECHIA GDAŃSK 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Żmigrodzianka - LECHIA GDAŃSK 1:1