Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS 1911 Włocławek Czapury OKS Kulos
liga 5-3-2 Tactiek KULOS!
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
67.9 gemiddelde waardering 65.9
formidable Schieten formidable
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Sıla geeft de bal voor. Liberda heeft problemen om de bal te vangen. Liberda passt de bal zonder na te denken. Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Durok bereikt de bal nog maar net als eerste. Durok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS 1911 Włocławek - Czapury OKS Kulos 0:1

12e minuut.
Ferrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrando probeert naar een medespeler te passen. Całko bereikt de bal nog maar net als eerste. Całko haalt uit met een fantastische trap. Balbuena werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Liberda passt de bal met de wreef. Tejada is nu in balbezit. Tejada passt de bal in één keer door. Durok bereikt de bal nog maar net als eerste. Durok draait met de bal, schiet en ... Altındiş bokst de bal weg. Durok is nu in balbezit. Durok haalt uit met een fantastische trap. Altındiş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS 1911 Włocławek - Czapury OKS Kulos 0:2

15e minuut.
Liberda passt de bal in één keer door. Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejada passt de bal in één keer door. Durok bereikt de bal nog maar net als eerste. Durok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS 1911 Włocławek - Czapury OKS Kulos 0:3

21e minuut.
Ferrando is nu in balbezit. Ferrando met een sublieme pass. Drašković heeft problemen om de bal te vangen. Drašković geeft een lange en hoge pass. Całko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS 1911 Włocławek - Czapury OKS Kulos 1:3

30e minuut.
Ferrando probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liberda rent richting de bal. Liberda passt de bal in één keer door. Durok is nu in balbezit. Durok schiet op doel. Altındiş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Bekirowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekirowski geeft een lange en hoge pass. Drašković heeft problemen om de bal te vangen. Całko rent richting de bal. Całko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS 1911 Włocławek - Czapury OKS Kulos 2:3

33e minuut.
Grygo geeft een lange en hoge pass. Capuzza probeert de bal aan de voet te houden. Skuza rent richting de bal. Skuza schiet op doel. Altındiş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS 1911 Włocławek - Czapury OKS Kulos 2:4

40e minuut.
Inworp. Bekirowski met de inworp. Ferrando is nu in balbezit. Ferrando geeft een hoge lob. Całko springt en kopt de bal. Balbuena bokst de bal weg.

43e minuut.
Tortolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortolero passt de bal in één keer door. Bekirowski speelt de bal door. Seyidsoy rent richting de bal. Seyidsoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balbuena met een sublieme pass. Capuzza kopt de bal weg. Bekirowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekirowski geeft de bal voor. Całko krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS 1911 Włocławek 48%, Czapury OKS Kulos 52%.
WKS 1911 Włocławek - Czapury OKS Kulos 2:4

47e minuut.
Tejada rent richting de bal. Inworp. Liberda met een snelle inworp. Tejada probeert de bal met de borst te controleren. Tejada geeft een lange en hoge pass. Altındiş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Bekirowski kopt de bal weg. Seyidsoy is nu in balbezit. Seyidsoy passt de bal zonder na te denken. Całko rent richting de bal. Całko draait met de bal, schiet en ... Balbuena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Buitenspel voor Seyidsoy. Goede buitenspelval van de verdediging. Lévy komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Seyidsoy stond buitenspel. Chiniewicz komt het veld opgelopen. Čarapić komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Drašković geeft de bal voor. Lévy speelt de bal door. Ferrando probeert naar een medespeler te passen. Seyidsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidsoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Chiniewicz probeert de bal met de borst te controleren. Tolun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiniewicz begaat een overtreding. Chiniewicz krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Drašković passt de bal in één keer door. Daar is Seyidsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seyidsoy passt de bal in één keer door. Čarapić is nu in balbezit. Čarapić draait met de bal, schiet en ... Balbuena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grudziński komt het veld opgelopen. Ukleja komt het veld opgelopen. Basioukas komt het veld opgelopen. Zieńczuk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS 1911 Włocławek 37%, Czapury OKS Kulos 63%.
WKS 1911 Włocławek - Czapury OKS Kulos 2:4