Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.13
  • Stadion: R22
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24599
FC GRZYBEK #2 TS Ruda Slaska
4:1:3:2 Tactiek 4-2-4
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
63.5 gemiddelde waardering 67
outstanding Schieten outstanding
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Przesmycki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ţiclău zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burke rent richting de bal. Burke schiet op doel. Ortíz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Enciu rent richting de bal. Enciu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Alderweireld onderschept slim de pass. Alderweireld geeft de bal voor. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Śnieżek geeft een lange en hoge pass. Enciu kopt de bal weg. Serenelli heeft problemen om de bal te vangen. Burke rent richting de bal. Burke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Conrads verovert de bal door een tackle van achteren. Conrads geeft de bal voor. Enciu kopt de bal weg. Burke rent richting de bal. Burke draait met de bal, schiet en ... Ortíz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK #2 - TS Ruda Slaska 0:1

17e minuut.
Cutrì met een sublieme pass. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kaktus krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Attuati rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cutrì. Attuati is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prandin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Šakalnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakalnis schiet op doel. Þórsteinsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Socol met een sublieme pass. Šakalnis rent richting de bal. Met opzet legt Śnieżek zijn tegenspeler op de grond. Śnieżek krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Ţiclău passt de bal zonder na te denken. Delijewski is nu in balbezit. Moder geeft de bal voor. Šakalnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakalnis haalt uit met een fantastische trap. Þórsteinsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Moder met de inworp. Attuati bereikt de bal nog maar net als eerste. Attuati geeft een lange en hoge pass. Šakalnis maakt een snoekduik en kopt de bal. Þórsteinsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC GRZYBEK #2 - TS Ruda Slaska 1:1

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Socol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Attuati rent richting de bal. Attuati haalt uit met een fantastische trap. Þórsteinsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRZYBEK #2 - TS Ruda Slaska 2:1

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alderweireld met de inworp. Ţiclău is nu in balbezit. Ţiclău geeft de bal voor. Enciu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Socol probeert naar een medespeler te passen. Attuati controleert de bal met de borst. Attuati speelt de bal door. Šakalnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakalnis draait met de bal, schiet en ... Þórsteinsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRZYBEK #2 51%, TS Ruda Slaska 49%.
FC GRZYBEK #2 - TS Ruda Slaska 2:1

48e minuut.
Serenelli probeert de bal met de borst te controleren. Enciu rent richting de bal. Serenelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Enciu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zabawa wilt de vrije trap nemen. Ortíz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Šakalnis verovert de bal door een tackle van achteren. Cutrì onderschept slim de pass. Moder is nu in balbezit. Moder geeft de bal voor. Attuati springt en kopt de bal. Þórsteinsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Socol passt de bal met de wreef. Šakalnis is nu in balbezit. Conrads begaat een overtreding. Conrads krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Moder speelt de bal door. Klungelig pakt Socol de bal. Socol passt de bal met de wreef. Attuati bereikt de bal nog maar net als eerste. Attuati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Rybáň onderschept slim de pass. Kaktus geeft een hoge lob. Šakalnis rent richting de bal. Klungelig pakt Šakalnis de bal. Šakalnis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Serenelli de bal onder controle te krijgen. Zabawa rent richting de bal. Zabawa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burke is nu in balbezit. Serenelli rent richting de bal. Burke verovert de bal door een tackle van achteren. Burke draait met de bal, schiet en ... Ortíz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Cutrì geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moder met de inworp. Šakalnis rent richting de bal. Šakalnis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Serenelli kopt de bal weg. Zabawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero geeft een lange en hoge pass. Šakalnis rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Attuati bereikt de bal nog maar net als eerste. Alderweireld onderschept slim de pass. Alderweireld geeft een lange en hoge pass. Enciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRZYBEK #2 50%, TS Ruda Slaska 50%.
FC GRZYBEK #2 - TS Ruda Slaska 2:1