Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chicago-fire Team Tsubasa
OOO Tactiek taktyka2
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 8
66.2 gemiddelde waardering 61.8
excellent Schieten excellent
excellent Passen solid
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Luty kopt de bal weg. Benczyński is nu in balbezit. Benczyński speelt de bal door. Rolha rent richting de bal. Rolha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - Team Tsubasa 0:1

10e minuut.
Pálfy is nu in balbezit. Benczyński is nu in balbezit. Benczyński speelt de bal door. Rolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolha draait met de bal, schiet en ... Gunchak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Strelkov met een sublieme pass. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair passt de bal zonder na te denken. Rolha is nu in balbezit. Rolha schiet op doel. Paal! Gunchak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Schindler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krzętowski komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Bulvas probeert naar een medespeler te passen. Conde rent richting de bal. Conde passt de bal met de wreef. Marchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Pálfy rent richting de bal. Piaseczny verovert de bal door een tackle van achteren. Piaseczny passt de bal met de wreef. Marchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sinclair verovert de bal door een tackle van achteren. Sinclair probeert naar een medespeler te passen. Marchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand haalt uit met een fantastische trap. Gunchak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - Team Tsubasa 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chicago-fire 55%, Team Tsubasa 45%.
chicago-fire - Team Tsubasa 0:2

52e minuut.
Krzętowski neemt vlug de vrije trap. Prillos kan de bal niet met de borst controleren. Rolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand rent richting de bal. Marchand draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Strelkov met een sublieme pass. Benczyński rent richting de bal. Benczyński geeft een lange en hoge pass. Stjepić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - Team Tsubasa 0:3

70e minuut.
Kopertowski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Rüstəmbəyli probeert de bal aan de voet te houden. Strelkov met een sublieme pass. Marchand rent richting de bal. Marchand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - Team Tsubasa 0:4

76e minuut.
Radostinov met een sublieme pass. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski geeft een hoge lob. Rüstəmbəyli maakt een snoekduik en kopt de bal. Borubar probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kopertowski passt de bal in één keer door. Conde probeert naar een medespeler te passen. Açıkkanat speelt de bal door. Pálfy geeft een lange en hoge pass. Puchalski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Benczyński met een snelle inworp. Strelkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Strelkov passt de bal in één keer door. Rolha rent richting de bal. Rolha draait met de bal, schiet en ... Gunchak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stjepić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stjepić haalt uit met een fantastische trap. Gunchak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
chicago-fire - Team Tsubasa 0:5

89e minuut.
Pálfy geeft een lange en hoge pass. Kopertowski is nu in balbezit. Kopertowski met een sublieme pass. Rüstəmbəyli rent richting de bal. Rüstəmbəyli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chicago-fire 54%, Team Tsubasa 46%.
chicago-fire - Team Tsubasa 0:5